Moskisvet.com
Polona in Sašo na noro tekmovanje iz Istanbula ter Barcelone - 1

Novice

Polona in Sašo na noro tekmovanje iz Istanbula ter Barcelone

U.K.
02. 07. 2012 15.42
0

Bitka med spoloma najverjetneje poteka še iz časov, ko so naši predniki plezali po drevesih, a v vseh teh tisočletjih še nismo dobili zmagovalca. Bo ta večni spor končno razrešen?

Danes se je v Evropi začela Bitka med spoloma Radia Center. Polona “Barcelona“ Požgan in Sašo “Istanbul“ Papp se drug proti drugemu, borita v Misiji nemogoče. Na pot sta krenila oborožena z enosmerno letalsko vozovnico do Barcelone, oziroma Istanbula, pametnim telefonom in le 100 evri za najnujnejše življenjske stroške. Zmagovalec bitke, v kateri velja pravilo, da pravil ni, bo tisti, ki se hitreje vrne nazaj v studio.

Sašo “Istanbul“ Papp
Sašo “Istanbul“ Papp FOTO: Radio Center
Polona je v ponedeljek misijo začela iz Barcelone, Sašo iz Istanbula. Ob šestih zjutraj so ju uslužbenci hotela vrgli na cesto in bitka se je začela.

Začetek obračuna je pripadel Poloni, ki je med vikendom na ulicah Barcelone spoznala z ekipo švedskih študentk. Slednje so se v ponedeljek zjutraj odpravile proti meji s Francijo, v smeri Slovenije torej.

“ Med napornim proslavljanjem nogometne zmage Špancev, smo se našle prave čarovnice skupaj,“ je bila nasmejena Polona.“ Ko sem puncam povedale, kaj se gremo, so bile takoj za stvar. Morda me zapeljejo vse do Slovenije. Papp nima šans.“

Polona “Barcelona“ Požgan
Polona “Barcelona“ Požgan FOTO: Radio Center

Sašo pa se je v milijonskem Istanbulu najprej težje znašel. Preglavice mu je povzročal že tamkajšnji metro, tako da je izgubil precej časa. Nato je spil pravi turški čaj, se zbral in za 20 evrov kupil avtobusno vozovnico proti Grčiji.

“ Nič hudega, če sem zapravil nekaj denarja. Ko bom v Grčiji, bom skoraj doma,“ je zvito namignil Sašo Papp. “ Malo slabši začetek bom kmalu spremenil v zmagovit konec. Stavite name.“ A stavnice v razmerju 5:1 kažejo krepko v prid Poloni, zgodi pa se seveda lahko marsikaj.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497