Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Pokazala novo oprsje, tokrat brez silikona

M.J.
20. 05. 2012 09.39
9

Je priznana britanska manekenka. Nastopala je v resničnostnih šovih, pred nedavnim pa je tudi priznala, da se je znebila silikonskih vsadkov, saj bi rada zaživela popolnoma 'naravno' življenje.

28-letna Danielle Lloyd je s prijateljicami uživala na plažah v Dubaju, kjer se je prepustila morskim radostim. Po uživanju na plaži pa so se dekleta odpravila na jahto, kjer so se popolnoma sprostila. Danielle je uživala na dopustu, potem ko si je v začetku letošnjega leta dala odstraniti silikonske vsadke iz prsi.

Sama je ob tem dejala: ''Če sem si v preteklosti želela večjih prsi, jih sedaj sovražim. Mislim, da je bolje, če je človeško telo naravno, med drugim pa se tudi počutim bolje, ko vem, da v mojem telesu ni nevarnih vsadkov.'' Danielle se je tako kot številne druge zvezdnice odločila, da si da odstraniti vsadke in se javnosti pokaže v popolnoma naravni 'luči'. Kljub dvema otrokoma se lahko 28-letnica pohvali z zavidljivo postavo, ki bi ji jo zavidala marsikatera mladenka.

Oglejte si tudi silikonsko rit, kot je še ni bilo!


Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497