Moskisvet.com
Nicole Scherzinger v usnjeni obleki - 6

Novice

Pokazala kaj se zgodi, če ne oblečeš spodnjih hlačk

J.V.
15. 11. 2013 14.41
18

Nekdanja članica skupine Pussycat Dolls Nicole Scherzinger uživa v pozornosti in vedno išče nove načine, kako jo pritegniti. Tokrat se je odločila, da doma pusti spodnje perilo in se na večerni zmenek odpravila v mrežastem kombinezonu, ki je postal prava senzacija. Lahko bi rekli, da je Nicole v njem spominjala na seksi junakinjo 'Catwoman'.

Nicole Scherzinger so mediji nedolgo nazaj kritizirali, da je preveč koščena in da pogrešajo njene slavne obline, zato se je zvezdnica odločila, da vsem dokaže, da je kljub izgubi nekaj kilogramov še vedno lahko brutalno seksi, če to hoče.

Doma pustila svoje spodnje hlačke

35-letnica se je na zabavo odpravila v oprijetem črnem kombinezonu, ki je bil ob strani mrežast in je razkrival, da pod njim pevka ne nosi spodnjih hlačk in modrčka. Z njim je na otvoritvi nočnega kluba v Londonu burila domišljijo številnih moških, ki so fantazirali o tem kaj se skriva spodaj.

Skupaj ali ne?

Morda pa s svojo izbiro seksi oprave želi le pokazati svojemu bivšemu zaročencu Lewisu Hamiltonu kaj zamuja. Pevka in dirkač Forumle 1 sta se namreč pred kratkim znova razšla, v zadnjih dneh pa se pojavljajo namigovanja, da obstaja možnost za spravo. Nicole pravi, da sta trenutno le dobra prijatelja, ni pa zanikala možnosti, da bi v prihodnosti že drugič obudila svojo romanco.

Nicole trdi, da sta z Lewisom le prijatelja, ji verjamete?
Nicole trdi, da sta z Lewisom le prijatelja, ji verjamete? FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497