Moskisvet.com
Moški

Novice

Pohvalila je njegovo ogromno moškost, on pa je razočaran

M. A.
17. 01. 2019 08.43
0

Penis je pri moških pogosto občutljiva tema, kjer pa pohvala vedno prija. A očitno ni takega mnenja komik Pete Davidson, bivši zaročenec pop pevke Ariane Grande.

Čeprav sta Ariana Grande in Pete Davidson že razdrla svojo zaroko in se razšla, ima simpatična pevka za svojega bivšega 25-letnega zaročenca le lepe besede. Ko je pred nekaj meseci izdala svoj najnovejši album Sweetener, je predhodno objavila naslove vseh pesmi na albumu, ena izmed njih pa se je imenovala prav Pete Davidson.

Njuna ljubezen se je že končala.
Njuna ljubezen se je že končala. FOTO: Profimedia

Pevka, ki je znana po pogostih klepetih s svojimi oboževalci na Twitterju, se je tako odzvala na vprašanje, koliko je Pete dolg. "Dobrih 25 centimetrov … Aja, f**k … Hotela sem reči, da malce več kot minuto," je šaljivo odgovorila oboževalki. Nekaj minut zatem si je očitno premislila in tvit izbrisala, a 'škoda' je bila že narejena, saj so oboževalci njen odgovor hitro fotografirali, marsikomu pa je bilo tudi jasno, zakaj se je z njim zaročila po zgolj treh tednih razmerja.

Stolpnica v obliki penisa 'ejakulirala' ognjemet
Preberi še
Stolpnica v obliki penisa 'ejakulirala' ognjemet
Je kriva njegova ogromna moškost, da je bila Ariana pripravljena skočiti v zakonski jarem po zgolj treh tednih razmerja?
Je kriva njegova ogromna moškost, da je bila Ariana pripravljena skočiti v zakonski jarem po zgolj treh tednih razmerja? FOTO: Profimedia

Tudi nekaj mesecev po tem pa nova legenda o Petovem orjaškem udu ne potihne. Zdaj se je nanjo končno odzval tudi Pete sam, ki pa je priznal, da mu Arianin odgovor ni bil všeč. "Zakaj je morala celotnemu svetu povedati, da je moj penis ogromen? Poglejte jo, zanjo je vse ogromno! Vsaka ženska, ki bo od zdaj naprej videla moj penis, bo razočarana," je dejal in se med drugim pošalil na Arianin račun, ki v višino meri zgolj 153 centimetrov.

Ariana Grande in Pete Davidson sta bila skupaj pet mesecev.
Ariana Grande in Pete Davidson sta bila skupaj pet mesecev. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394