Moskisvet.com
trump in ivanka

Novice

Poglejte bolje in takoj vam bo jasno, kaj je narobe s fotografijo Trumpa

N.J.
04. 02. 2016 07.56
32

Gre za fotografijo Donalda Trumpa in njegove hčerke Ivanke. Fotografija je bila posneta leta 1996, zdaj pa je zaokrožila po spletu predvsem zaradi ene podrobnosti.

Fotografijo je na Twitterju objavil bloger Tim Ireland in ob objavi je na spletu kar završalo. Če morda niste opazili, sta oče in hči naslonjena na skulpturo dveh papagajev med občevanjem.

Mnogim se zdi sporno, ker je Ivanka, ki je bila ob nastanku fotografije stara 15 let, oblečena v tako kratko krilo, poleg tega naj bi preveč izzivalno gledala očeta in ga držala za brado.

Pred nekaj leti so Trumpa v enem izmed intervjujev spraševali, kako bi se počutil, če bi Ivanka pozirala za Playboy. »Razočaran bi bil – no, ne povsem – odvisno od tega, kaj bi bilo v reviji,« je odgovoril. »Mislim, da Ivanka tega ne bi naredila, čeprav ima lepo postavo. Saj sem že rekel – če ne bi bila moja hči, bi morda še 'hodil' z njo.« Tudi letos je podobno odgovoril za Rollig Stone, ko je izjavil: »Jah, ona je res nekaj ... in kakšna lepota. Če ne bi bil srečno poročen in, saj veste, njen oče ...« Verjetno ni treba posebej ponavljati, da so se ob izjavi mnogi zgražali.

 

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497