Moskisvet.com
Julija je sestrična Tadeja Pogačarja.

Novice

Pogačarjeva sestrična pogrešana: pred meseci je deklica izginila brez sledu

M.S.
30. 06. 2022 13.00
0

Tadej Pogačar, ki ga še manj kot en dan loči od nastopa na Dirki po Franciji, se je na ljudi obrnil s prošnjo, da pomagajo najti njegovo pogrešano 10-letno sestrično.

Julija je sestrična Tadeja Pogačarja.
Julija je sestrična Tadeja Pogačarja. FOTO: Posnetek zaslona Instagram

Julija Pogačar je pogrešana že sedem mesecev. Tadej Pogačarj je na izginotje  svoje sestrične opozoril preko Instagramovega profila in ob tem objavil njeno fotografijo. "Moja mala sestrična Julija je pogrešana." Ob tem je delil povezavo na spletno stran Najdimo Julijo, ki jo je ustvaril Julijin oče Peter Pogačar.

Prepoznate kolesarja na fotografiji?
Preberi še
Prepoznate kolesarja na fotografiji?

Policija Julijo in njeno mamo Meliso Smrekar išče od 3. novembra 2021. Obe sta po poročanju portala 24ur.com tudi na Interpolovem seznamu pogrešanih oseb. Tadejev stric in Julijina mama sta ločena, polno skrbništvo nad hčerko pa ima Peter. Julijina mama je novembra sorodnikom dejala, da gresta na dopust, toda doma sta pustili vse in nato dobesedno izpuhteli.

Tjaša Železen: ''Delo hostese na kolesarski dirki mi je precej pisano na kožo''
Preberi še
Tjaša Železen: ''Delo hostese na kolesarski dirki mi je precej pisano na kožo''

O izginotju so že novembra poročali na 24ur.com: 10-letna Julija odšla z mamo na počitnice, nato je za njima izginila vsaka sled

"Naprošamo vse, ki bi kar koli vedeli o pogrešanih osebah, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200," so zapisali pri PU Ljubljana. Več si preberite TU.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382