Moskisvet.com
Potovanje

Zabava

Podaja se na pot okoli sveta

M. A.
20. 09. 2018 08.54
0

Sandija Sinanovića smo spoznali pred dvema letoma, ko se je v prvi sezoni šova Survivor Slovenija prebil do finala. Zdaj Sandi vstopa v Kmetijo, nato pa se podaja na pot okoli sveta.

Sandi Sinanović, ki je pred dnevi dopolnil 31. rojstni dan, pravi, da bo sotekmovalce na Kmetiji najbolj jezil s taktiziranjem in iskrenostjo, na Kmetijo pa se podaja prav zaradi denarne nagrade, ki bi jo porabil za potovanja. Njegov življenjski moto mu narekuje, da mora obogateti ali pa umreti med doseganjem tega cilja, do cilja na Kmetiji – zmage – pa pravi, da bo tokrat prišel na drugačen način, kot je to poskušal v Survivorju: 'Tokrat sem se odločil, da bom bolj miren in prijazen, zagotovo bom delaven in pri sotekmovalcih bom našel skupne interese.'

Sandi je zaenkrat obiskal že devet znanih svetovnih destinacij, po Kmetiji pa načrtuje potovanje okrog sveta. S kakšnim namenom in kaj želi doseči, preverite v videu.

Sandi Sinanović
Sandi Sinanović FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382