Moskisvet.com
V mrežasti obleki se je fotografirala kar sama.

Novice

Pod mrežasto obleko res ni nosila ničesar?

U.S.
22. 03. 2013 14.55
12

Abbey Crouch, žena nogometaša Petra Croucha, je rada izzivalna. In prav takšna je bila tudi na enem zadnjih snemanj, kjer je s svojo postavo in lepoto navdušila celotno ekipo. Za lepotičko je stilist izbral prav posebno obleko, in sicer takšno, ki je več razkrivala kot zakrivala.

V mrežasti obleki se je fotografirala kar sama.
V mrežasti obleki se je fotografirala kar sama. FOTO: Twitter

Svetlolasa manekenka Abbey Crouch, ki je vajena pozirati pomanjkljivo oblečena, je bila nad izbiro stilista navdušena. Mrežasta obleka, pod katero se je podpisala oblikovalka Julien MacDonald, je bila kot nalašč zanjo, v njej pa se je, kljub temu da je imela oblečene samo spodnje hlačke, odlično počutila.

Seksi fotografije najraje posname sama

Svoje navdušenje nad pregrešno drago obleko je delila s svojimi oboževalci na družabnem omrežju. Medtem ko se je v garderobi, ko je čakala na fotografa, posnela kar sama, ji je družbo delal vizažist Jose Bass. "Dan kot je bil današnji … Obožujem svoje delo," je o sodelovanju z lepotičko zapisal vizažist.

Čeprav se je 27-letna mamica 2-letne hčerke Sophie pred časom že znašla na udaru kritik, ko je na svojem profilu objavila svojo golo fotografijo, takrat je pozirala zgolj v seksi spodnjih hlačkah, je to očitno ni prav nič zmotilo ali ustavilo, saj že veselo nadaljuje z objavljanjem zapeljivih fotografij.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497