Moskisvet.com
Čupo Kalač

Novice

Po odhodu iz šova si je privoščil ...

N.J.
23. 10. 2013 10.31
0

Kot kaže, je jesen sezona šovov - po celem Balkanskem polotoku. Če se slovensko občinstvo zabava ob kuharskih esperimentih v šovu Gostilna išče šefa in spremlja, katera dekleta bo Tjaša Kokalj okronala za Top 4, se Srbi zabavajo ob šovu Farma. Med zadnjimi, ki je zapustil kmetijo in se vrnil v normalno življenje je tudi bosanski umetnik Čupo Kalač.

Čupo Kalač je bosanski pevec, pravzaprav niti ne toliko znan po svojem delu, temveč po tem da je nekaj časa igral šoferja Ekrema Jevrića, ki je zaslovel s svojim 'hitom' Kuča poso in nedavnim izidom ne ravno najbolj privlačnega porniča. Poleg tega nekateri Čupa poznajo tudi po tem, da se je z Ekremom zapletel v pretep zaradi balkanske zvezde resničnostnih šovov Vesne Vukelić Vendi in da je nastopil v zadnjem šovu Farma, ki se še vedno odvija.

No, kakor koli že, pa je Čupo pred kratkim šov zapustil. Potem ko je odšel domov, so mnogi sicer pričakovali, da bo zavil v prvi lokal, ki mu bo stal na poti in se s prijatelji sprostil ob vrčku piva ali dveh, toda Čupo je namesto v lokal odšel naravnost na 'remont'. V lepotnem salonu so ga popolnoma 'renovirali' ter mu očistili 'dušo in telo vseh odpadnih snovi, ki so se mu nabrale v času sodelovanja v šovu'.

Čeprav Čupo ni obseden z izgledom, si je nekdanji kmet zaželel sproščanja. Najprej so mu temeljito očistili obraz, nato se je odpravil v komoro za razstrupljanje telesa, zatem so mu uredili še stopala in nohte. Pa naj še kdo reče, da so lepotni saloni samo za ženske!
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497