Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Po škandaloznih golih fotografijah mlade zvezdnice, sedaj še ...

J.V.
11. 11. 2013 09.58
6

Nekdanja Disneyjeva zvezdnica je v zadnjem letu kar nekajkrat dvigovala temperature s svojimi provokativnimi fotografijami, tokrat pa se je v središču pozornosti znašla zaradi svojih 'stisnjenih' ženskih predelov oziroma tako imenovanega kameljega prsta.

Vanessa Hudgens je zadnja v vrsti zvezdnic, ki se jim je pripetil eden izmed najmanj ljubih modnih spodrsljajev. V tesno oprijetih vijoličnih pajkicah je namreč paparacem v oči padlo igralkino mednožje. Kamelji prst smo pred nekaj dnevi 'občudovali' pri igralki Julianne Hough, sedaj pa je zanj poskrbela tudi Vanessa, ko se je vračala z vadbe pilatesa.

Škandal zaradi golih fotografij

24-letna zvezdnica se je sicer pred dobrimi šestimi leti znašla v škandalu, ko so na splet pricurljale gole fotografije, ki jih je posnela kot najstnica. Te so takrat popolnoma šokirale njene mlade oboževalce, ki so jo do takrat poznali kot nedolžno in simpatično igralko. Vanessa se je vsem javno opravičila, v začetku letošnjega leta pa o fotografijah tudi prvič javno spregovorila. Priznala je, da je od njih imela tudi nekatere koristi. “Že od malih nog sem želela igrati zahtevne vloge in naj se sliši še tako čudno, ravno te fotografije so mi pomagale do resnejših vlog,“ je povedala.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497