Moskisvet.com
Il Volo

Novice

Po koncertu v Ljubljani jih je pričakalo presenečenje leta

M. A.
21. 12. 2018 08.03
0

Sinoči je italijanska tenorska zasedba Il Volo nastopila pred slovensko publiko v ljubljanskih Stožicah. Občinstvo, med katerega so se pomešali tudi Italijani in Venezuelke, je dve uri uživalo v najlepših arijah, za veliki finale pa so fantje zapeli svoj največji hit Grande amore, s katerim so pred tremi leti za las izgubili zmago na Evroviziji. Kot kaže, bo pesem kmalu dobila nadaljevanje.

Čeprav je sprva kazalo, da Gianluca Ginoble, Piero Barone in Ignazio Boschetto ne bodo zapeli svojega največja hita Grande amore, se je na koncu zgodilo prav to. V bistvu so se vrnili na oder in jo zapeli, vmes pa se celo spustili z odra in se pridružili številnim oboževalkam, s katerimi so kar med petjem posneli celo nekaj selfijev. Komaj so dobro zapustili oder, pa so dobili novico, ki so jo nedvomno dolgo pričakovali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tega sicer niso obešali na veliki zvon, a fantje so se po treh letih predaha ponovno prijavili na Sanremo, tradicionalni italijanski glasbeni festival, ki se bo čez dva meseca zgodil že 69. Glasbenik, ki osvoji zmago na prestižnem petdnevnem festivalu, si s tem pribori tudi možnost nastopa na Eurosongu, kar je skupini Il Volo leta 2015 s pesmijo Grande amore že uspelo. Tokrat bodo nastopili s pesmijo Musica che resta, zagotovo pa jim bo tudi po tem dogodku Ljubljana ostala v lepem spominu, za drugo leto pa so napovedali, da se vrnejo.

Il Volo so v Ljubljani izvedeli, da se februarja vračajo na oder prestižnega festivala Sanremo.
Il Volo so v Ljubljani izvedeli, da se februarja vračajo na oder prestižnega festivala Sanremo. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497