Moskisvet.com
Sexting - 4

Novice

Po 9 letih preko Facebooka izvedela šokantno novico

N.J.
19. 11. 2014 07.55
8

Kar 9 let ni vedela, kam je odtaval njen mož, kaj se je z njim zgodilo in ali je sploh živ. Nato pa je med brskanjem po socialnem omrežju Facebook naletela na šokantno odkritje.

Karen in Adam Marx - 4
Karen in Adam Marx - 4 FOTO: Facebook

Spoznala sta se leta 1990 na neki zabavi. Ona je imela iz prejšnje zveze tri otroke, on je bil poročen oče dveh otrok. Adam je zapustil ženo in otroka in se preselil k njej. A le leto kasneje je svoji novi ženi Karen pustil sporočilo, da jo zapušča. Čez en mesec je 'pricapljal nazaj' in Karen je s prihranki kupila novo hišo, v kateri sta začela novo življenje. Le kakšno leto kasneje so se Karen začeli kopičiti dolgovi, za katere je poskrbel Adam. Posumila je, da ima ljubico. Zahtevala je ločitev, a odgovora od Adama ni nikoli prejela. Leta 2005 je namreč izginil brez enega samega sporočila ali vsaj namiga, da bi kdor koli vedel, kje je in kaj se z njim dogaja.

Karen in Adam Marx - 2
Karen in Adam Marx - 2 FOTO: Facebook

Nekega dne je 48-letna Karen brskala po Facebooku iz čistega dolgčasa in odkrila profil Adamove mame. Po nekaj minutah pogovora ji je ta razkrila, da njen sin živi kakih 100 kilometrov ven iz mesta in ima novo ženo Marcie.

Karen je to nemudoma sporočila policistom, ki so dobrzeli do moškega in ga aretirali. Zdaj se bo moral pred sodiščem zagovarjati zaradi bigamije, prevare in zaradi lažne identitete, na podlagi katere se je sploh poročil z Marcie. Zagrožena mu je kazen 6 let zapora zaradi bigammije in 3 leta zaradi prevare.

Zakaj se ni pojavil pri Karen in podpisal papirjev, ni znano, si pa je s tem nakopal več težav kot koristi. Nenazadnje se je želela le ločiti od njega ...

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400