Moskisvet.com
Pismo

Novice

Po 26 letih prejel pismo, ki mu je spremenilo življenjel!

N.J.
07. 08. 2015 09.13
13

Pismo se je pred dolgimi 26 leti izgubilo in ni prispelo do naslovnika. Od tedaj se je povsem preprosto pismo spremenilo v predmet posebnega pomena za ostarelega možakarja.

Pismo
Pismo FOTO:
87-letni Duane Schrock iz Virginie je za zadnji očetovski dan prejel nadvse prisrčno darilo. Ko je odprl poštni nabiralnik, ga je v njem čakala čestitka za ta praznik, stara kar 26 let. V tistih nekaj vrsticah mu je nekaj lepih besed namenil njegov sin Duane Schrock Jr. Pismo je napisal leta 1989, šest let, preden ga je leta 1995 pri 45 letih pokopal Aids. Na prvi strani voščilnice je majhna panda v objemu svojega očeta pande, besede pa so napisane z lepim rokopisom pokojnega sina.

Pisemce, namenjeno osstarelemu očetu, ki je ostal brez sina, se je očitno izgubilo med pošiljanjem ali pa zašlo na napačen naslov, komaj letos pa je nekdo čestitko preusmeril na pravi naslov.

Pismo
Pismo FOTO:

»Dragi oče, Nekaj časa se že nisva slišala. Hotel sem ti samo sporočiti, da sem v redu in da sem zelo srečen v Richmondu. Rad bi slišal kaj od tebe. Želim ti vesel očetovski dan. Z ljubeznijo, Duane,« je zapisal Duane Jr.

Odnos med očetom in sinom menda nikoli ni bil prav preprost. Oče nikakor ni znal sprejeti sinove homoseksualnosti in zato je bila med njima vselej prisotna določena mera napetosti. »Velikokrat sem vprašal sina, če se je spravil z Bogom, ker bi ga rad videl v nebesih,« je dejal 87-letnik. »Zdaj vsakič, ko pomislim na trenutek, ko sem v roke prejel tole pismo, zajočem. To je znak iz nebes. S tem mi sporoča, da je v redu in da je v paradižu, Nikoli se ne bom mogel dovolj zahvaliti tistemu, ki mi je po tako dolgem času poslal tole pismo,« je še izjavil za medije. Kot je še dodal, mu bo pismo zdaj pomagalo živeti, saj si nikoli ni odpustil, da sinu ni znal reči, da ga ima rad.

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497