Moskisvet.com
Sharon Stone

Novice

Je erotični prizor prevara?

N.J.
22. 07. 2014 08.02
15

Le kdo ne pozna erotičnega prizora iz filma Prvinski nagon, v katerem Sharon Stone brez spodnjih hlačk prekriža noge in pokaže mednožje? Zdaj je spregovorila o tem ...

Sharon Stone
Sharon Stone FOTO: YouTube

Sharon Stone je v intervjuju za francosko revijo povedala, da sploh ni vedela, da bo šlo za erotično sceno in da se je počutila, jot da jo je režiser Paul Verhoeven izdal, čeprav jo je njegov film izstrelil med zvezde. 

22 let po tem, ko je nastopila v filmu, je 56-letna Sharon povedala: "Verhoeven me je prosil, naj slečem hlačke, da se ne bi videle na posnetku. Obljubil je, da se ne bo videlo ničesar, Dokončan film nam je pokazal, tik preden smo odpotovali v Cannes na filmski festival. Ko sem videla prizor, sem se počutila prevarano. Vstala sem in mu pritisnila zaušnico."

"Šokirala me je njegova izdaja. Če bi bila na mestu režiserja, bi tudi jaz v film vključila ta prizor, A moral bi me opozoriti, To je bil zame dokaz, da me ne spoštuje," je dodala, nato pa le priznala, da ne obžaluje te scene. "To je film, ki je spremenil potek moje kariere. Na Catherine Tramell gledam kot na lik, ki je ženskam pomagal, da se začnemo zavedati svoje moči."

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382