Moskisvet.com
Centi

Novice

Plačo mu je izplačal kar v centih

A.P.
30. 03. 2021 06.00
0

Pred časom smo poročali o zaposlenem, ki se je želel svojemu šefu maščevati tako, da je vzel njegov služben avtomobil in na mestu, kjer hitrost meri radar, večkrat namerno prekoračil hitrost. Tokrat je svojo jezo nad svojega delavca zlil delodajalec.

Iz ameriške zvezne države Georgia prihaja nenavadna novica. Andreas Flaten je od svojega delodajalca zadnjo plačo v višini pribl. 620 evrov (951 ameriških dolarjev) prejel v centih. Ta je bil v sporu z lastnikom avtomobilske delavnice, Milesom Walkerjem, ki je močno zamujal z izplačilom novembrske plače, zato se je Flaten obrnil na ministrstvo za delo, nakar mu jo je Walker vendarle izplačal. A na precej otročji način. Denar mu je dostavil pred hišo, in sicer 90 tisoč kovancev, politih z motornim oljem. Na vrhu kupa denarja je bilo tudi nesramno sporočilo: 'F**k you'.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bivši zaposleni ni bil jezen, čeprav mora zdaj čistiti cente, da jih lahko unovči. Poleg tega je vmes našel kopico starih kovancev, ki imajo zbirateljsko vrednost in tako višjo vrednost od nominalne. "Med toliko kovanci bova zagotovo našla kakšnega zelo dragocenega. Našla sem že enega iz leta 1937 in jih bom verjetno še več," je dejalo Andreasovo dekle Olivia Oxley. "Lahko se samo smejiva, saj je revež porabil res veliko časa za maščevanje."

V dvestoto gre rado. Po 192 poskusih še vedno brez vozniškega izpita
Preberi še
V dvestoto gre rado. Po 192 poskusih še vedno brez vozniškega izpita

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394