Moskisvet.com
kamera

Novice

Plačal 100 evrov, da bi jo ovohaval, nato pa ...

N.J.
13. 04. 2015 09.52
22

Dokazov, da naj bi jo spolno zlorabil, ni, vseeno pa je 50-letnega moškega ženska prijavila, ker naj bi presegel njun dogovor. In kako je odločilo sodišče?

Zgodilo se je spomladi 2011, zgodba pa je po štirih letih končno dočakala sodni epilog. 50-letni Italijan naj bi spolno zlorabil žensko v sobi enega izmed milanskih hotelov. 40-letna ženska, ki jo je na sodišču zastopala Stefania Pattarello, je preiskovalcem povedala, da se ukvarja s telefonskim seksom. Tisto pomlad naj bi se pogovarjala z nekim moškim, ki naj bi ji zaupal, da ima poseben fetiš – ovohavanje žensk. Pristala je na srečanje v zameno za 100 evrov. Poudarila naj bi, da ne želi spolnih odnosov, ter da jo bo lahko le vohal. V tožbi, ki jo je vložila, je izjavila, da je moški med srečanjem vseeno želel spolni odnos, potem ko se je slekla in mu dovolila, da se je je dotaknil. Ženska naj bi tedaj poklicala na recepcijo hotela in tako preprečila spolni napad.

Odvetnica obtoženega Carmela Parziale naj bi med sojenjem, kot poročajo italijanski mediji, uspela dokazati, da moški ni prestopil meje in da do spolnega odnosa ni prišlo (kar res ni) in moškega so oprostili, saj ni bilo nobenih obremenilnih dokazov. Zadeva je naletela na kar nekaj negativnih komentarjev javnosti, češ da bi prišlo lahko do spolnega napada, če se ženska ne bi znašla. A vseeno so pač dejstva taka, da moškega ni bilo mogoče spoznati za krivega.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376