Moskisvet.com
Sacha Baron Cohen je tokrat postal Terorist Terminator.

Novice

Pištole bi dali že otrokom

M. A.
16. 07. 2018 11.00
0

Borat, Brüno Gehard in Ali G. Kaj jim je skupno? To, da jim je življenje vdihnil komik Sacha Baron Cohen, ki pa je z novo potegavščino poskrbel za pravo revolucijo.

Britanski komedijant Sacha Baron Cohen je povsem nerazpoznaven v napovedniku nove serije 'Who Is America?', kjer kot strokovnjak protiteroristične enote, ki želi končati streljanje v ameriških šolah, ponudi enostavno rešitev: oborožite vse otroke. Z omenjeno serijo sicer želi prikazati problematiko pravice do orožja v Ameriki na absurdnem predlogu, da bi oborožili že otroke. A vendarle mu je uspelo najti kar nekaj politikov, ki bi Cohena, kot kaže, podprli.

Sacha Baron Cohen je tokrat postal Terorist Terminator.
Sacha Baron Cohen je tokrat postal Terorist Terminator. FOTO: Profimedia

Igralec se je tokrat preobrazil v izraelskega borca proti terorizmu z imenom Erran Morad, sam sebe pa poimenuje kar Terorist Terminator. V videu predstavi učni program 'Kinder Guardians' (Otroški varuhi), s katerim se zavzema za oborožitev 'nadarjenih' otrok takoj, ko dopolnijo štiri leta.

Prepričal je tudi republikanskega kongresnika Walsha.
Prepričal je tudi republikanskega kongresnika Walsha. FOTO: Profimedia

Kot smo pri Cohenu vajeni, se ni ustavil tukaj, temveč je odšel v Washington, kjer je pred kamero spravil kar nekaj politikov, med drugim se mu v videu pridružita tudi orožarski lobist Larry Pratt in republikanski kongresnik Joe Walsh. Slednji je po objavi videa na družbenih omrežjih že komentiral, da so ga v snemanje prepričali z zvijačo in da ne verjame v to, da bi otroci lahko rokovali z orožjem. Poleg tega je dodal tudi to, da so mu z ene izraelskih televizijskih postaj obljubili nagrado za njegovo sodelovanje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382