Moskisvet.com
Shakira Gerard Pique

Novice

Pique se tako norčuje iz Shakire in njene nove skladbe

M.S.
16. 01. 2023 09.00
0

Shakira še vedno ni prebolela ločitve od Gerarda Piqueja, ki je bila vse prej kot lepa. Kolumbijska pevka je to večkrat javno priznala, svojo bolečino pa izraža tudi skozi besedila. Njena najnovejša skladba je tako neposreden napad na nekdanjega partnerja, prizanesljiva pa ni bila tudi do njegove nove ljubezni, 23-letne Clare Chia Marti. Pique si tega očitno pretirano ne žene h srcu, saj se iz svoje nekdanje žene norčuje.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Shakira v svoj novi skladbi BZRP Music Session #53, ki jo je posnela z Bizarrapom, razkriva številne podrobnosti iz življenja z nogometašem Gerardom Piquejem in v besedilu med drugim poje: ''Vredna sem dvakrat 22 let. Zamenjal si ferrarija za twinga, zamenjal si rolex za casio,'' je Shakira uporabila metafore za njegovo novo spremljevalko. ''Mislil si, da me boš prizadel, toda vrnila sem se močnejša. Ženske ne jočemo več, ženske služimo denar. Predobra sem zate. Zdaj imaš tako, kot si ti. Ne bom se vrnila k tebi, tudi če jokaš in me prosiš,'' je neizprosna Shakira, ki se obregne tudi v Špančev intelekt in mu priporoča, da naj manj trenira svoje mišice in bolj možgane.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Shakirina skladba podira rekorde in seveda ji ni mogel ubežati niti Pique, ki pa si njenimi obtožbami pretirano ne beli glave. Ravno nasprotno, do Shakire je porogljiv. Nedavno je v spletni oddaji razkril, da je zaradi pesmi dobil sponzorstvo z omenjeno znamko ur in se pošalil, da je ta ura večna. Znamka je namreč v tem duelu zavohala poslovno priložnost in postala tudi sponzor Piquejevega novega projekta, nogometnega turnirja The King's League.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Športni kolegi, med njimi argentinski nogometaš Sergio Aguero, so ob tej naznanitvi sprva mislili, da se nekdanji španski branilec šali, ko so ga vprašali, kako je dobil to sponzorstvo, pa je odvrnil da zaradi Shakirine skladbe. Sledila je nova šala, in sicer na računa stavka, da je ferrarija zamenjal za twinga, saj se je v službo pripeljal z omenjenim mestnim malčkom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382