Moskisvet.com
Rita Ora

Novice

'Ne, ni me zlorabil!'

N.J.
24. 11. 2015 08.05
9

Provokativna pevka Rita Ora je nekoliko razburila javnost, ko je dejala, da je kot najstnica hodila z veliko starejšim moškim, v isti sapi pa pojasnila, da ni bila zlorabljena.

Pri komaj 14 letih je namreč imela kar 12 let starejšega fanta, a je pojasnila, da ni šlo za zlorabljanje, čeprav je seks z mlajšo osebo od 16 let pravzaprav v nasprotju z zakonom in gre v resnici za pedofilijo.

»Prvega fanta sem imela pri 14 letih, on je imel 26 let. Pravzaprav je to neke vrste zloraba mladoletne osebe, kajne?« je dejala. »Ne želim reči, da sem trpela, saj sem sama tako želela. Niti nisem bila v nič prisiljena, nič takega, kar sama ne bi želela. Zato ne želim, da kdorkoli misli, da sem bila kot najstnica zlorabljena,« je še dodala.

24-letna pevka sicer prihaja iz Kosova. Rodila se je v Prištini, v času vojne na Balkanu pa se je njena družina leta 1991 preselila v London, kjer je Rita tudi odraščala. Podrobnosti o njenem življenju prihajajo iz njene nove biografije z naslovom Hot Right Now.

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376