Moskisvet.com
BDSM

Novice

Pet resnic o seksualnih fetiših

M.K.
15. 03. 2014 12.58
12

Profesionalna domina je za enega od ameriških spletnih portalov razkrila nekaj skrivnosti svoje obrti ter spregovorila o najbolj priljubljenih seksualnih fetiših, ki burijo moško domišljijo.

Seksualne domine naj bi si največkrat zaželeli vplivni funkcionarji po 40. letu starosti.
Seksualne domine naj bi si največkrat zaželeli vplivni funkcionarji po 40. letu starosti. FOTO: Profimedia
Seksualna domina je ženska, ki poskuša izpolniti seksualne fantazije v moških glavah in jih pri tem povsem nadvladati. Ima zadnjo besedo in moškemu ne pusti odločati o ničemer. A tako kot kvaliteten telefonski seks, imajo tudi srečanja s kvalitetno seksualno domino svojo ceno. Ena izmed njih je pred kratkim spregovorila za spletni portal Cracked in razkrila, da večina njenih strank prihaja iz vrst zdravnikov, odvetnikov, profesorjev, direktorjev ter politikov, starejših od 40 let. »Srečanja jim povečini predstavljajo izhod iz stresnega profesionalnega življenja,« pravi domina ter dodaja, da na začetku svoje profesionalne poti ni mogla verjeti, da toliko moških sanja o tem, da bi jim pri uresničevanju seksualnih fantazij nadvladala ženska. Veliko naj bi jih imelo tudi homoseksualne fantazije, zaradi česar pa naravnost sovražijo sami sebe.

Fetiši, da te kap!

Seksualna domina je portalu zaupala, da nekatere fetiše, ki ji jih razkrile stranka razume, spet drugim se ne more načuditi. »Neka stranka me je denimo želela gledati med napihovanjem balonov, ki sem jih nato počila. Spet drug klient si je želel, da z njim govorim v izmišljenem jeziku. Tretji je užival v tem, da sem mu slikovito opisovala, kako bi ga sesekljala, skuhala in pojedla,« je medijem zaupala izkušena domina. Moška domišljija torej resnično nima meja.

Pri seksualnih dominah seks ni ključnega pomena.
Pri seksualnih dominah seks ni ključnega pomena. FOTO:
Pomembno je ohraniti domišljijo

»Moji klienti lahko izbirajo med štirimi osebnosti, v katere se lahko spremenim. Vsaka od njih je edinstvena in po svoje posebna in prav vsaka ima ustvarjen svoj profil na družbenih omrežjih Twitter ter Facebook,« je zaupala seksualna doma, ki vse profile vsaj dvakrat na teden osveži z novimi statusi ali fotografijami. Svoje delo jemlje smrtno resno. »V primeru, da je moj lik učiteljica biologije, to pomeni, da klientu nisem na voljo od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro.«

Seks ni ključnega pomena

Pri seksualnih dominah se še zdaleč vse ne vrti okrog seksa, saj bi v primeru, da bi jo klient videl golo ter ranljivo, to lahko uničilo dinamiko ter čar njunega odnosa. »Edini fizični kontakt med menoj in mojimi klienti je v glavnem omejen na to, da jih klofutam ali jih uporabim kot stol za moje utrujene noge,« je medijem razkrila izkušena domina ter poudarila, da njeno delo ni vezano na seks – tega namreč lahko dobijo na vsakem koraku in to celo brez plačila.

Fetiš kot edinstvena terapija

»Če bi slišali, na kakšen način se pogovarjam s svojimi strankami, bi bili zelo začudeni,« je prepričana seksualna domina, ki je medijem razkrila podrobnosti svojega dela. »Poleg tega, da jih moram pripeljati do vrhunca, moram nato poskrbeti tudi za to, da se ob svojem početju ne počutijo nenavadno ali umazano. Čustvena podpora je zelo pomemben vidik mojega srečanja s stranko,« pravi domina in dodaja, da svojim klientom brez težav da tudi kakšen nasvet za boljši odnos z njihovimi partnericami ali ženami.

Seksualna domina ni le perverznica, temveč tudi psihologinja ter terapevtka.
Seksualna domina ni le perverznica, temveč tudi psihologinja ter terapevtka. FOTO: Profimedia
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394