Moskisvet.com
Paul Mescal

Novice

Ljubezen je sprva iskal na spletu, nato pa jo je našel v mladi kolegici

E.R.
06. 03. 2024 03.00
0

Irski igralec je sprva ljubezen iskal na internetu, naposled pa jo je našel v objemu avstralske kolegice.

Irski igralec Paul Mescal, ki je zaslovel z vlogo v seriji "Normal People" in mu je prinesla vzdevek "lomilec src", naj bi se zapletel z avstralsko igralko Sophie Wilde, zvezdnico grozljivke "Talk to Me", poroča britanski tabloid Mirror.

Zapeljevati ga je začela, ko se je videval z njeno hčerko
Preberi še
Zapeljevati ga je začela, ko se je videval z njeno hčerko

Par se je v preteklem letu srečeval na več filmskih dogodkih, najpomembnejša pa je bila nedavna podelitev britanske nagrade BAFTA, kjer so ju opazili med poljubljanjem na after partyju v londonskem hotelu Chiltern Firehouse.

Domnevno sta se izmuznila iz hotela, da bi zunaj delila isto cigareto.

Al Pacino na stara leta nadaljuje z življenjem na koruzi
Preberi še
Al Pacino na stara leta nadaljuje z življenjem na koruzi

28-letni Paul, ki igra v prihajajočem filmu "Gladiator 2", se je pred letom in pol razšel z ameriško pevko Phoebe Bridgers, od takrat pa je ljubezen iskal s pomočjo aplikacije za zmenke Raya za bogate in slavne. Ali se je z 20-letno Sophie Wild zbližal prek aplikacije ali številnih srečanj na rdečih preprogah, ni točno znano, a kot kaže, jima gre za zdaj kar dobro. Tako zasebno kot profesionalno.

Med vročimi prizori z žensko jo je posnel sin
Preberi še
Med vročimi prizori z žensko jo je posnel sin

Igralka je prejela ACTA, nagrado avstralske filmske akademije za najboljšo igralko v glavni vlogi, in nominacijo za BAFTA za vzhajajočo zvezdo za vlogo v grozljivki "Talk to Me", ki jo oboževalci imenujejo najstrašnejši film po Izganjalcu hudiča (The Exorcist). Paul Mescal na drugi strani pa že ima eno nagrado BAFTA, ki jo je prejel leta 2021 za najboljšega igralca v seriji "Normal People". S strani britanskih kritikov pa je prejel tudi nagrado za umetnika leta za film "All Of Us Strangers".

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Sophie Wilde tudi na VOYO

Igralka blesti v glavni vlogi dramske serije Paradiž (Eden), ki se odvija v idiličnem avstralskem obalnem mestecu, v katerem izginotje mlade ženske sproži uničujoč niz dogodkov, ki plast za plastjo razkriva temno srce skupnosti. Vsaka epizoda nam poda pogled prek oči drugega lika in tako počasi na plan prihajajo dolgo zakopane skrivnosti mesta, ki so se usodno prepletle v enem samem prelomnem poletju.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382