Moskisvet.com
Paul Giamatti

Novice

V svoje kremplje ga je ujela 24 let mlajša igralka

M.S
22. 03. 2024 05.00
0

Ameriški igralec Paul Giamatti je leta 2016 na snemanju serije spoznal svojo novo ljubezen. 56-letni zvezdnik je sorodno dušo našel v 32-letni igralki Clari Wong. Pred tem je bil igralec skoraj dve desetletji precej skrivnosten, saj po ločitvi od prve žene ni več izpostavljal svojih romanc v medijih.

Wongova ima tako kot njen mož bogate izkušnje v filmskem svetu, saj se je od leta 2013 pojavljala v številnih televizijskih in filmskih vlogah. Med njenimi najbolj opaznimi deli sta The I-Land in What We Do in the Shadows. Zvezdniški par se je prvič srečal leta 2016 na snemanju serije Billions, kjer sta se njuna filmska svetova prvič prepletla.

56-letni igralec Paul Giamatti
56-letni igralec Paul Giamatti FOTO: Profimedia
Zvezdnica razkrila sočne podrobnosti afere s poročenim moškim
Preberi še
Zvezdnica razkrila sočne podrobnosti afere s poročenim moškim

Leta 2019 smo zvezdniški par prvič videli skupaj na dobrodelnem dogodku fundacije Denali, kjer je bil Paul eden glavnih pobudnikov dogodka. Po tem sta se začela vse pogosteje pojavljati skupaj, dokler govorice niso bile končno potrjene poleti leta 2021, ko je Wongova presenetila Giamattija z objavo za njegov rojstni dan na svojem Instagramovem računu.

56-letni Paul Giamatti je svojo sorodno dušo našel v 32-letni igralki Clari Wong
56-letni Paul Giamatti je svojo sorodno dušo našel v 32-letni igralki Clari Wong FOTO: Profimedia
Tako je 30 let kasneje videti ta seksi reševalka
Preberi še
Tako je 30 let kasneje videti ta seksi reševalka

Nazadnje smo zvezdniški par videli skupaj na letošnji podelitvi oskarjev. "Moje dekle! Tista v rdeči obleki, to je moje dekle," je ponosno izjavil Paul v odgovoru na vprašanje, kdo ga je najbolj navdušil na dogodku. Za tuje medije redko komentirata svoje razmerje in ohranjata visoko raven zasebnosti. Kljub temu pa je Clara večkrat delila skupne fotografije na svojih družbenih omrežjih.

32-letna igralka Clara Wong
32-letna igralka Clara Wong FOTO: Profimedia
Posnel se je med akcijo, zdaj ga primerjajo s slonovim rilcem
Preberi še
Posnel se je med akcijo, zdaj ga primerjajo s slonovim rilcem

Med letoma 1997 in 2000 je bil zvezdnik poročen z Elizabeth Cohen, s katero ima sina Samuela. V intervjuju za Guardian je takrat priznal, da je njegova bivša žena judinja in da je bil tudi njun sin vzgojen kot jud. V naslednjih letih igralec ni bil tarča hollywoodskih tračev o svojem zasebnem življenju, dokler ni v njegovo življenje stopila Wongova.

Paul Giamatti in Clara Wong
Paul Giamatti in Clara Wong FOTO: Profimedia
Slavni igralec se je podal na pomembno misijo
Preberi še
Slavni igralec se je podal na pomembno misijo

Vsi oboževalci igralca Paula Giamattija pa ga ne zamudite to soboto, 23. marca, v kriminalni akciji Smodnikov milkshake, ob 22.10 na Kanalu A. Tri generacije žensk se borijo proti tistim, ki bi jim lahko vzeli vse. Sam je bila stara komaj 12 let, ko jo je bila njena mama Scarlet, elitna morilka, prisiljena zapustiti. Sam so vzgajali v Firmi, neusmiljeni hudodelski združbi, za katero je delala njena mati. Petnajst let pozneje gre Sam po materinih stopinjah in postane neustrašna morilka. Ko se izjalovi zelo tvegan posel, ima Sam s tarčo na hrbtu samo eno možnost za preživetje – združiti se z materjo in njenimi smrtonosnimi sodelavkami, knjižničarkami.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  Hello Magazine in People.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382