Moskisvet.com
varanje

Novice

Ojoj, kaj mu je storilo maščevalno dekle!

N.J.
26. 11. 2014 09.33
5

Ni hujše stvari, kot je ta, da moški razjezi svojo najdražjo. Še posebej kruto lahko postane, če je v igri druga ženska ...

varanje
varanje FOTO:

V Kolumbiji je 25-letna Maria Alejandra Samaniego zalotila svojega 27-letnega partnerja Pabila Muniza Quintanilla v postelji z drugo žensko. Na njegovo presenečenje ni uprizorila histerične scene, ni mu zmetala krožnikov v glavo ali pretepla ljubice. V popolni tišini je odšla do garaže, pri čemer je pazila, da ji ni sledil, nato pa si dala duška in mu bolečino prizadejala tako, da ga je zadela naravnost v srce – ves svoj bes je sprostila na avtu!

Karoserijo je opremila s sila neprijaznimi stavki: »Imaš majhen penis! Obsedenec! Drek grdi,« in podobnimi. A to še ni vse. Ker je vedela, da njen prevarantski fant ne bi nikoli sedel v tako popisan avto in se zapeljal skozi mesto, da bi vsi videli, kaj je storil, je delo opravila namesto njega. V roke je vzela telefon in vse skupaj posnela, videoposnetek pa objavila na spletu. Predvidevamo, da ji je objava prinesla veliko zadoščenje. Če ne drugo, ima vsaj video že več kot 100 tisoč ogledov.

Nauk te zgodbe: Če že morate varati, počnite to bolj diskretno!
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400