Moskisvet.com
Paris Hilton

Novice

Paris Hilton namesto uteži uporablja pregrešno drage torbice

A.P.
17. 07. 2020 12.56
0

Paris Hilton je s sledilci delila osem vaj, ki jih lahko opravljajo doma v času karanten. Vse kar potrebujete je razkošna vila, drage torbice in nekateri ostali pripomočki.

Paris Hilton, zloglasba 39-letna dedinja in resničnostna zvezdnica, ki je pred leti redno polnila stolpce tabloidov s svojim brezbrižnim obnašanjem in se nam v spomin zapisala kot največja trapa v Hollywoodu, je na omrežju TikTok objavila vaje, ki jih lahko opravljate doma, pri tem pa se ni mogla izogniti glamurju in razkazovanju razkošja v katerem živi. Če si rojen s srebrno žlico v ustih, pač ne potrebuješ uteži, steklenice vina ali polen kot alternative, saj si lahko pomagaš s torbicami Louis Vuitton. Ti na posnetku sta vredni celo premoženje – zlata, s katero se je že leta 2006 pojavila v družbi Kim Kardashian, preko 4.000 evrov, roza pa skoraj 3.000 evrov. Za kolesarjenje pravi, da je za boljše rezultate najbolje uporabljati roza kolo, tek po stopnišču pa da je dosti bolj 'kul', kot vadba na fitnes napravah.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Seveda se je Paris, ki je nedavno šokirala z izjavo, da je plehka blondinka zgolj lik, ki ga igra že skoraj dve desetletji, bolj kot ne šalila, saj je želela s kolažem posnetkov razvedriti ljudi v teh težkih časih. ''Ker so ponovno zaprli fitnes centre, se mi je zdelo zabavno posneti video, kako lahko ljudje telovadijo doma, seveda s posebnim dodatkom – Paris.'' Bogata dedinja priznava, da sama ne telovadi, saj je vseskozi na nogah in se pravzaprava rekreira ves čas, nakupovanje pa da je njena kardio vadba.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382