Moskisvet.com
Pamela Anderson je bila svoj čas seks simbol.

Novice

Seks bomba presenetila: Izdala bo prav posebno knjigo

E.R.
09. 04. 2024 04.00
0

Nov poslovni podvig Pamele Anderson je zelo oseben.

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pamela Anderson je po izidu avtobiografije, dokumentarcu in lansiranju linije veganske kozmetike Sonsie napovedala izid svoje prve kuharske knjige "I love You by Pamela Anderson". V knjigi, ki naj bi prišla v prodajo 15. oktobra, se bo znašlo več kot 80 receptov. Poleg preizkušenih navodil za pripravo rastlinskih jedi bodo na voljo še nasveti o trajnostnem oblikovanju doma in vrtnarstvu. Nekdanji seks simbol in ena najbolj znanih plavolask 90. let prejšnjega stoletja danes živi na svojem posestvu v Kanadi, med drugim pa se ukvarja z vrtnarjenjem, zato ima veliko povedati tudi o pridelavi zelenjave, ne le o receptih ter kako jo pripraviti.

To je razlog, da se Pamela Anderson ne liči več
Preberi še
To je razlog, da se Pamela Anderson ne liči več
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kuharska knjiga 56-letne zvezdnice je začela nastajati kot kot darilo za njena sinova iz njenega nekdanjega zakona s Tommyjem Leejem, 27-letnega Brandona in 26-letnega Dylana, ko sta zapustila družinski dom za življenje z dekleti.

Pamela Anderson in sin Brandon Lee
Pamela Anderson in sin Brandon Lee FOTO: AP

"Kar se je začelo kot darilo za vselitev za moje fante, škatla kartic z recepti, preprosto naslovljena z 'Rada te imam' ... je preraslo v projekt, ki zajema vse moje najljubše stvari. Kuharica o življenjskem slogu. Nič posebnega, samo posodobljeni, družinski recepti z zelišči ... Slavimo čarobnost slikovitih okolij, kjer ima narava vedno posebno mesto za mizo," je Pamela Anderson zaključila objavo. Medtem pa so napotki svojima fantoma prerasli v skoraj 300 strani dolgo knjigo, katere izid je igralka napovedala na svojem Instagramovem profilu.

Ta zvezdnik je Pameli Anderson v zameno za zmenek ponujal porsche
Preberi še
Ta zvezdnik je Pameli Anderson v zameno za zmenek ponujal porsche

"Njeni recepti pričajo o tem, da je kuhanje samo z zelenjavo zelo prijetna gastronomska izkušnja. Knjiga vsebuje edinstvene recepte in ponuja vpogled v zabavno pripravo hrane in dekoracijo doma od zabave gostov do dela na bogastvu vrta. Pamela zagovarja skrben, holističen pristop k hrani, ki je namenjena tako telesu kot duši," piše v opisu kuharske knjige na spletni strani založbe Hachette Book Group.

Pamela Anderson med trojčkom ujela slavnega igralca in ''dokončala delo''
Preberi še
Pamela Anderson med trojčkom ujela slavnega igralca in ''dokončala delo''

Napoved Pamelinega kuhanja je že prejela pohvale njenih sinov, pa tudi ameriške igralke in zvezdnice televizijske serije "UnPrisoned" Kerry Washington, Brende Song, žene Macaulayja Culkina in ameriške manekenke Carolyn Murphy.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382