Moskisvet.com
Borut Pahor

Novice

Tak je bil Pahor v času mature

A.P.
03. 04. 2020 11.04
14

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor v času pandemije koronavirusa skuša Slovencem vliti čim več optimizma. Tudi z objavami fotografij na Instagramu, kjer je nedavno postregel z mladostniško fotografijo.

Čas karantene zaradi pandemije koronavirusa marsikdo izkoristi za brskanje po arhivih in iz naftalina potegne stare albume oz. fotografije.

Borut Pahor te dni tudi veliko bere.
Borut Pahor te dni tudi veliko bere. FOTO: Instagram
Zato Kacin ne nosi zaščitne maske
Preberi še
Zato Kacin ne nosi zaščitne maske

Tudi Borut Pahor je čas samoizolacije izkoristil za to in obrisal prah z najstniške fotografije, ki je iz časov, ko je bil še dijak na novogoriški gimnaziji. Čeprav Pahor slovi po vedno urejeni pričeski, pa so bili njegovi srednješolski časi rahlo drugačni, saj je tedaj prisegal na precej daljše lase.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

K fotografiji je zapisal: ''Kljub aktualnim skrbem ali prav zaradi njih moramo ohraniti nekaj vedrine. Zlasti v zvezi z manj pomembnimi zadevami. Recimo s frizerjem. Hočem reči, brez frizerja. Fotka iz maturantskega časa.'' In za konec dodal. ''Pa v Rozo sem bil zaljubljen.''

Janez Janša objavil svojo pesem, tako zveni
Preberi še
Janez Janša objavil svojo pesem, tako zveni

Še pred tem je objavil še starejšo fotografijo in se pošalil na račun svoje frizure. ''Marsikdo se sprašuje, kako bomo brez frizerja. Jaz, recimo, utegnem izgledati približno takole, kot v šolskih letih. Imel sem tako frizuro kot Katjuša, v katero sem bil zaljubljen.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382