Moskisvet.com
Tess Holliday - 1

Novice

Zakaj to počne?!

N.J.
09. 03. 2015 08.07
3

Model za močnejše Tess Holliday je presenetila z objavo na socialnem omrežju. Objavila je namreč fotografijo, ki bi jo številne Zemljanke raje kot objavile – skrile.

Tess Holliday - 1
Tess Holliday - 1 FOTO: Profimedia

Tess Holliday je dekle z oblinami in dolga leta je hrepenela po tem, da bi postala model za močnejše postave. Po letih truda ji je uspelo in podpisala je pogodbo z modno agencijo.

»To je nekaj, o čemer sem sanjala, a si nisem mislila, da se mi bodo te sanje kdaj uresničile,« je dejala po podpisu pogodbe v eni izmed pogovornih oddaj. »Agencije so me zavračale, češ da sem premajhna in premočna.« Tess je bila že kot šolarka tarča posmeha, »Ves čas so me zmerjali, da sem 'luzerka', da sem neumna, zaradi neprestanega nadlegovanja sem morala zamenjati šolo,« se spominja. A vse, kar se ji je zgodilo v preteklosti, jo je okrepilo. Ponosno je začela objavljati svoje fotografije v različnih oblekah na spletu in kmalu so jo opazili zaposleni agenciji MiLK Model Management, ki so jo poklicali in ji povedali, da jih je navdušila s svojim videzom.

Tess Holliday - 3
Tess Holliday - 3 FOTO: Profimedia
Debelost med mladimi je močno razširjenja, po drugi strani pa je vse več motenj hranjenja. Tess še vedno dobiva številna žaljiva sporočila, a prepričana je, da je to, kar počne, dobro za vse tiste, ki nimajo dovolj samozavesti in se zaradi odvečnih kilogramov zapirajo vase ter zbolevajo za motnjami hranjenja.

Če bo torej s takšnimi fotografijami pomagala še kateremu mlademu dekletu, da bo morda razmislilo o bolj zdravem načinu življenja, potem super.

Tess Holliday - 4
Tess Holliday - 4 FOTO: Profimedia


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497