Moskisvet.com
FerFud - 4

Novice

Jed, ki jo preprosto morate poskusiti!

N.J.
18. 03. 2016 09.08
0

Da gre ljubezen skozi želodec, je že dolgo znano. A za mnoge so vrhunska kulinarična doživetja žal cenovno nedostopna. Toda obstaja rešitev, ki razvajanje brbončic približuje ljudem in sliši na ime FerFud ter jo odlikujejo fer cena, privlačna prezentacija, izjemni okusi, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne. Si tudi ti spreten v kuhinji in bi rad s svojo kulinariko razvajal brbončice množic? Potem beri naprej!

FerFud - 3
FerFud - 3 FOTO:

Hrana že nekaj časa ni nekaj, kar bi služilo le temu, da na hitro napolnimo želodce in nadaljujemo delo. Hrana pomeni užitek, doživetje. Dobra hrana nas razvaja, očara, zbližuje ... ob dobrem kosilu ali večerji lahko vzplamti ljubezen, ob dobrem obroku lahko z bližnjimi delimo najlepše novice. V zadnjih letih je vsesplošno zanimanje za kulinariko močno naraslo: socialna omrežja so polna fotografij skrbno pripravljenih obrokov, veliko pozornosti se namenja posebnostim, kakovosti, prezentaciji. Hiter tempo življenja številnim onemogoča kulinarična doživetja, saj si je težko vzeti več ur časa za uživanje v hrani. Vse bolj zato narašča zanimanje za t.i. street food (ulično hrano), ki je lahko hkrati inovativna, zdrava in privlačna.

FerFud - 2
FerFud - 2 FOTO:
Koncept FerFud odlično kulinariko približuje množicam. Kako? FerFud ponuja tradicionalne jedi, sestavljene iz tradicionalnih sestavin na povsem inovativen in vsem dostopen način. Verjetno ste že kdaj na slovenskih cestah, ulicah videli tovornjaček z napisom FerFud. Prav ta tovornjaček kulinarično doživetje pripelje do vas in s finimi grižljaji obuja slovensko kulinarično tradicijo ter sestavine. Okusne obroke lahko plačate bodisi s preprosto objavo na Facebooku ali Twitterju bodisi z zneskom, ki se vam zdi fer. Celoten FerFud prihodek gre v dobrodelne namene, in sicer za projekt Botrstvo.

Lani so v FerFud tovornjačku pripravljali in ponujali 17 različnih jedi, po Sloveniji prevozili 13.390 km in se udeležili 90 dogodkov, pripravili skupno 26.280 grižljajev in ves izkupiček v višini kar 26.798,30 evrov namenili projektu Botrstvo v Sloveniji.

FerFud - 7
FerFud - 7 FOTO:

DEL LETOŠNJE IZKUŠNJE SI LAHKO TUDI TI!

Če si spreten v kuhinji, te veselita sodobna in kreativna kuhinja, imaš kakšno zanimivo idejo, kaj bi lahko letos ponujal FerFud tovornjaček in bi hkrati naredil nekaj dobrega za druge, potem moraš izkoristiti priložnost in se prijaviti na razpis za FerFud Chefa!

Izbranega chefa čaka vrhunsko doživetje: kuhanje v tovornjačku s pomočjo FerFud chefa 2015 Mitje, mesečno plačilo in 10.000 evrov nagrade. Izobraževanje omogoča Akademija Jezeršek, za mentorstvo pa bodo poskrbeli vrhunski chefi Gregor Jurkovič (Pop‘s place), Janez Bratovž (JB), Tanja Pintarič (Gostilna Rajh), Luka Jezeršek (Hiša kulinarike Jezeršek), Gregor Vračko (Hiša Denk), Vesna Čarman (Gostilna pri Danilu), Uroš Štefelin (Vila Podvin) in Ksenija Mahorčič (Gostilna Mahorčič). Vse sestavine zagotavlja Hofer, nagrajenec pa bo imel zagotovljeno tudi celotno podporno ekipo in logistiko. 

Kako se prijavite?

Kliknite na www.ferfud.si in oddajte prijavo. Pozor: Prijave so mogoče do 10. aprila!

FerFud - 9
FerFud - 9 FOTO:

Vsi, ki morda nimate poguma, da bi se prijavili, boste med 12. in 17. aprilom lahko glasovali za svojega najljubšega kandidata med tistimi, ki bodo priši v ožji izbor.

Spremljajte dogajanje prek Facebooka, Instagrama, Twitterja, YouTubea. FerFud bo brbončice po Sloveniji znova razvajal od maja dalje!

Pa ne pozabite: ves prihodek bo znova namenjen otrokom pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji!

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497