Moskisvet.com
Vibrator

Erotika

To je njen poklic!

N.J.
13. 02. 2013 08.32
101

Emma Richards na leto doživi več kot 100 orgazmov, čeprav je samska in še vedno devica. Opravlja namreč delo, ki bi si ga želela marsikatera ženska.

20-letna Emma Richards na leto doživi več 100 orgazmov, precej več kot povprečna ženska. A vendar še nikoli v življenju ni seksala in je še devica. Orgazme pa 20-letnica doživlja zahvaljujoč zanimivemu delu, ki ga opravlja. Testira namreč spolne igračke. Spolne igračke najprej preizkusi, njene recenzije pa so nato objavljene na strani ene od spletnih trgovin.

Vibrator
Vibrator FOTO: iStockphoto

"Nihče me nima rad, v romantičnem smislu, zato za to poskrbim sama," pravi Emma, ki je svojo službo začela opravljati lansko leto, ko je za valentinovo hotela v erotični trgovini kupiti seksi spodnjice, domov pa je prišla z erotično igračko. "Igračk se sploh ne morem naveličati. Raje ostanem devica in uporabljam do smrti le še erotične igračke, kakor da bi seksala z nekom, ki ni nekaj posebnega."

Igračke ji podarijo najmanj tri orgazme tedensko, kar pomeni, da je Emma v enem letu doživela vsaj 150 orgazmov. "Prvič sploh nisem vedela, kaj naj pričakujem. Potem pa so se mi noge začele tresti kot Bambiju in vedela sem, da je to to," je povedala o svojem 'prvič'. Emma pa poleg spolnih igračk testira in ocenjuje tudi erotično spodnje perilo.

Delo, ki ga opravlja, je za zdaj neplačano, a lahko izdelke, ki jih testira, obdrži brezplačno. Upa, da bo kdaj za svoje recenzije tudi plačana, ne glede na vse pa dodaja, da bo to delo opravljala, četudi bo kdaj našla primernega partnerja. Ob tem sicer priznava, da pošiljke skrbno skriva pred mamo in očetom.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (101)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497