Moskisvet.com
Danci

Novice

Opa! Tako to počnejo Danci ...

N.J.
02. 10. 2015 11.10
9

Ampak s pravo osebo in v idiličnem okolju, pravijo Danci, ki so nedavno začeli s prav posrečeno akcijo, kako spodbujati k večji rodnosti v njihovi državi.

Danci
Danci FOTO: YouTube

Nizka rodnost je težava številnih evropskih narodov. Nizka rodnost pomeni manj zaposlenih, manj prispevkov v pokojninske blagajne in slabše blagostanje starejših, ki so sicer vsa leta, ko so garali, polnili državne mošnjičke. Če se Nemčija spopada s to težavo tako, da sprejema migrante, ki jih namerava zaposliti, so se Danci odločili za drugačno politiko. migrantom so rekli 'ne', zdaj pa svoje spodbujajo, naj naredijo nekaj za svoj narod in se množijo.

Kot trdijo, je odločitev mladih, da nimajo otrok, boleča za njihove mame, ki nimajo priložnosti postati babice. V novi propagandni akciji spodbujajo ženske, ki si želijo postati babice, naj svoje otroke pošljejo na posebne počitnice, mlade pa h aktivnosti ... No, več v zabavnem videoposnetku!

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497