Moskisvet.com
image (28)

Novice

To je 'zakuhal' Harryjev prijatelj

STA/N.J.
15. 05. 2018 12.21
0

Britanski princ Harry in Meghan Markle, ki bosta v soboto dahnila usodni da, sta se spoznala pred manj kot dvema letoma. Lani jeseni jo je Harry za roko zaprosil med pripravo skupne večerje. Kako pa je vse skupaj potekalo od začetka do sedaj?

Velika Britanija se zdaj ne bi pripravljala na dogodek leta, če ne bi bilo njega - skupnega prijatelja Harrryja in Meghan, ki je zakuhal tole godljo. Pisal se je namreč julij 2016, ko je njun skupni prijatelj v Londonu organiziral prvo srečanje Harryja in Marklove, ki se pred tem nista poznala. Kot je dejal Harry, prej še ni slišal za Marklovo in je bil zelo lepo presenečen, ko je prvič zagledal Američanko.

Meghan edina iz kraljeve družine s posnetkom na pornografski strani!
Vse Harryjeve ljubice ... in NI JIH MALO!

November 2016 - Kensingtonska palača je potrdila govorice o razmerju med Harryjem in Marklovo ter objavila izjavo princa. V njej je Harry obsodil številne seksistične in rasistične očitke, ki so se na račun Marklove pojavili na družbenih omrežjih in v britanskih tabloidih.

Princ Harry in Meghan Markle
Princ Harry in Meghan Markle FOTO: Profimedia

Avgust 2017 - Par je praznoval 36. rojstni dan Marklove s 3-tedenskim safarijem v Bocvani. V tem času sta se še bolj zbližala, je kasneje dejal Harry, ki je dodal, da sta "kampirala pod zvezdami".

Opa, kaj so izbrskali o Meghan ...
Tako so nananili poroko

September 2017 - Marklova je prvič javno spregovorila o svoji zvezi v intervjuju za revijo Vanity Fair, kjer je priznala, da sta se videvala že približno pol leta, preden sta javno razkrila svojo ljubezen. Prvič sta se tudi uradno pojavila v javnosti, in sicer v kanadskem Torontu na igrah za poškodovane nekdanje britanske vojake Invictus Games.

November 2017 - Kraljeva družina je sporočila, da sta se Harry in Marklova zaročila. V intervjuju za britanski BBC sta zaročenca razkrila podrobnosti zveze, od zmenka na slepo do zaroke ob pripravi pečenega piščanca.

Uf, se je že začelo, pa niti poročena še nista

Poročna evforija

December 2017 - Razkrite so bile prve poročne podrobnosti. Par se bo poročil 19. maja v kapeli na Windsorskem gradu.

Marec 2018 - Razposlali so vabila na poroko, na katero so povabili 600 gostov, na večerno zabavo v bližnji rezidenci Frogmore House pa so povabili 200 ljudi.

19. maja 2018 ob 9. uri po lokalnem času se bodo zbrali Britanci, ki bodo opazovali poroko, kasneje pa bodo z avtobusi prispeli še poročni gostje, ki bodo par počakali v kapeli svetega Jurija. Ob 11.20 se pričakuje člane kraljeve družine. Princa Harryja in njegovega brata, princa Williama, se pričakuje na zahodnih stopnicah kapele. Po protokolu bo med 11.55 in 11.59 kot zadnja članica kraljeve družine na poročni obred prispela kraljica Elizabeta II. Za njo bo ob 12. uri prišla še nevesta.

Ob 13. uri se bo poročni obred končal, sledila bo vožnja s kočijo zunaj obzidja gradu Windsor. Nato bo sprejem v dvorani svetega Jurija, ki ga bo tradicionalno gostila kraljica. Zvečer se bo v bolj intimnem vzdušju zbralo 200 gostov v sosednji rezidenti Frogmore House, kjer bo sprejem gostil Harryjev oče, princ Charles.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492