Moskisvet.com
Klemen Bunderla - 1

Novice

Bunderla Bineta spravil v jok?!

N.J.
25. 09. 2015 13.10
3

Klemen Bunderla pripravlja presenečenje za vse gledalce, tekmovalce in žirante ... skratka za vse, ki preko malih ekranov ali na VOYO spremljate najbolj gledan šov te jeseni, šov Gostilna išče šefa. To soboto bo gost v večerni oddaji v živo in pokazal se bo v novi luči.

Klemen Bunderla - 1
Klemen Bunderla - 1 FOTO: Dallas

Verjetno se vsi spominjate njegovih neverjetnih preobrazb in nastopov, ki jih je izvedel v okviru šova Znan obraz ima svoj glas. Med drugim je tedaj navdušil z genialno dvojno preobrazbo v Erosa Ramazzottija in Tino Turner – hkrati.

Dogajanje v šovu Gostilna išče šefa lahko 24 ur dan in 7 dni v tednu spremljate na VOYO.SI!

Te dni se je v Ljubljani mudil tudi pravi Eros Ramazzotti, a žal ni utegnil na otvoritev najbolj priljubljene gostilne ta hip, Gostilne pri šefu. Polno zaposlene tekmovalce najbolj gledanega šova to jesen Gostilna išče šefa bo zato obiskal kar Klemen Bunderla, in to jutri, ko bo na POP TV ob 20. uri potekala oddaja v živo in bo nekdo izmed tekmovalcev moral zapustiti šov. Napetost narašča in nominacije so vedno bolj napete …

Kakšno presenečenje za jutri pripravlja Klemen Bunderla, v koga se bo tokrat preobrazil in kaj bo zapel? Klemen sicer obljublja, da bo ganil prav vse. "Dotaknilo se bo prav vseh kandidatov in ganjen bo tudi Bine," je zaupal. Bodo tekle solze? Vse to izveste jutri, v soboto, ob 20. uri na POP TV!

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497