Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Seksala sta kar pred otrokom!

U.S.
14. 05. 2013 15.59
42

"Pa saj to je nezaslišano," so bili ob ogledu spodnjega videoposnetka šokirani starši širom po svetu. Kako sta lahko odrasla moški in ženska nemoteno nadaljevala s svojim onegavljenjem, medtem ko ju je povsem od blizu opazoval malček, se sprašujejo številni in dodajajo, da tovrstno početje nikakor ni primerno za zdrav otrokov razvoj.

Čeprav so starši v večini kar precej pazljivi, da jih med njihovimi posteljnimi vragolijami slučajno ne zmotijo otroci, se očitno drugi prav požvižgajo na to. Zagotovo to lahko trdimo za par, ki je posnetek svojega onegavljenja objavil na spletu in s tem sprožil val ogorčenja.

Nista se pustila motiti

Pa poglejmo, kaj se je v resnici dogajalo v sobi, medtem ko je bila kamera prižgana. Domnevna mamica mlajšega dečka se je ravno s svojim izbrancem predajala strastem, ko je v sobo prikorakal njen sin. Sprva je deček le začudeno gledal, kaj se v sobi dogaja, nato pa meni nič tebi nič skočil na svojo mamo in jo tudi on zajahal. Besen moški, ki je ravno v tistem trenutku načrtoval, da si bo dečkovo mamico pošteno privoščil, ga je odrinil z njenega hrbta in nadaljeval z grabljenjem za zadnjico. Tudi malčkova mamica se pri vsem skupaj ni pustila kaj preveč motiti. Je pa deček še nekajkrat poskušal vzbuditi njuno pozornost in se vključiti v dogajanje. Ja, zanj je bila to samo igra, saj je premajhen, da bi razumel, kaj je njegova mamica v resnici počela.

Posnetek je na spletu objavil besen uporabnik, ki meni, da bi morali mamo zaradi popolnoma neprimernega vedenja celo zapreti.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497