Moskisvet.com
Slovenija - Srbija - 3

Novice

On je igral v finalu Eurobasketa, njegova žena pa ...

N.J.
20. 09. 2017 08.12
12

Nastopanje na tako velikem prvenstvu, kot je nedavno Evropsko prvenstvo v košarki, terja številna odrekanja. To je izkusil tudi srbski košarkar Vladimir Štimac.

Srbskemu košarkarskemu asu Vladimirju Štimacu je, medtem ko se je boril proti našim košarkarjem v finalu Evropskega prvenstva v košarki, soproga pripravila najlepše možno presenečenje. Prav v tem času je namreč na svet prijokala njuna hčerka. Ob tej priložnosti je Štimac na svojem Instagram profilu objavil ganljivo fotografijo in pripisal: »Ti veš, da bo očka vedno tu in bo bdel nad tabo, dan in noč bo pazil svojo princesko in svoje srce. Žal mi je, da nisem bil zraven, ko si prišla na svet, a me ne skrbi, ker vem. Da te je počakal bratec. Ponosna boš, ko boš izvedela, kje je bil očka!! Rad te imam!!«

Pod objavo se je vsul plaz čestitk in vse dobro želimo tudi mi! Ne dvomimo, da bo mala Tajra super ponosna na svojega očka!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497