Moskisvet.com
Indonezija letalo

Novice

Okuženi Indonezijec se je preoblekel v svojo ženo, da se je lahko vkrcal na letalo

STA in A.P.
19. 01. 1970 06.00
0

Iz Indonezije prihaja nenavadna novica. Neimenovani Indonezijec se je namreč preoblekel v svojo soprogo, da se je lahko vkrcal na letalo, čeprav je bil pozitiven na novi koronavirus. Moški je pri tem uporabil osebni dokument svoje soproge in njen negativen izvid na novi koronavirus.

Moški je imel zakrit obraz s tančico, ko se je nedavno skušal vkrcati na letalo iz Džakarte v Ternate, so sporočili iz letališče Halim Perdanakusuma. Razkrili so ga, ker ga je eden od zaposlenih na letališču videl, kako se je pred vkrcavanjem preoblačil v žensko. "Želel je uporabiti negativen PCR test nekoga drugega, da bi lahko letel," je pojasnil generalni vodja letališča Nandang Sukarna.

dreamstime m 122824749
dreamstime m 122824749 FOTO: Dreamstime
Zapis, ki odmeva: italijanski zdravnik iz žarišča pandemije sporoča ...
Preberi še
Zapis, ki odmeva: italijanski zdravnik iz žarišča pandemije sporoča ...

Pri moškem so kasneje potrdili okužbo na novi koronavirus. Indonezija je zaradi porasta števila okužb z novim koronavirusom ponovno uvedla določene omejitve. Med drugim morajo letalski potniki pred vkrcanjem predložiti dokazilo o cepljenju ali negativni test na novi koronavirus. V četrtek je v državi umrlo 1449 covidnih bolnikov, kar je največ v enem dnevu doslej, potrdili pa so skoraj 50.000 novih okužb. Skupaj jih je bilo že več kot tri milijone.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376