Moskisvet.com
Igralka se ni zavedala kaj je padlo v oči paparacem.

Novice

Poglejte, kaj je zbodlo v oči paparace!

J.V.
15. 11. 2013 14.52
16

Anne Hathaway skrbi za svojo vitko linijo z obiskovanjem aerobike, toda tokrat ni bila njena postava tista, ki je padla v oči paparacem. Zvezdnica si je namreč telovadne pajkice potegnila tako visoko, da so ji zlezle tja kamor ni bilo načrtovano.

Igralka se ni zavedala kaj je padlo v oči paparacem.
Igralka se ni zavedala kaj je padlo v oči paparacem. FOTO: Profimedia

V zadnjem času smo bili deležni kar nekaj modnih spodrsljajev s strani zvezdnic in potem ko sta svoj kamelji prst nastavili Julianne Hough in Vanessa Hudgens, je zanj tokrat poskrbela igralka Anne Hathaway.

Paparaci so jo ujeli ravno v trenutku, ko je 31-letnica zapuščala vadbo aerobike pri tem pa doživela najbolj neprijeten modni spodrsljaj. V tesno oprijetih pajkicah se je namreč lepo videl njen kamelji prst. Anne se je pred paparaci poskušala skriti za sončnimi očali in pod kapuco, pri tem pa se ni zavedala, da so bili njihovi pogledi usmerjeni nekoliko nižje.

Navdušena nad analnim seksom

Igralka je pred časom dvignila kar nekaj prahu, ko naj bi v eni od televizijskih oddaj izrazila svoje navdušenje nad analnim seksom. „Vsaka ženska bi ga morala poskusiti, saj sicer zamujajo nekaj neverjetnega.“ Anne je dodala, da se med njim počuti ženstveno na zelo poseben način. No, na koncu se je izkazalo, da izjava ni resnična in da so jo zanetile govorice.

Anne Hathaway pokazala kamelji prst - 3
Anne Hathaway pokazala kamelji prst - 3 FOTO: Profimedia


 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497