Moskisvet.com
Lisa Fusco

Novice

Ojoj, tokrat se ji ni izšlo ...

N.J.
18. 09. 2015 07.35
2

Med oddajo o kulinariki zagotovo nihče ne pričakuje, da bo voditeljica izvajala gimnastične gibe. No, tale si je močno želela občinstvo nagraditi s 'špago', a se ji ni najbolj posrečilo.

Zgodilo se je med oddajo Mezzogiorno Italiano na italijanski televiziji Rai Uno, ki jo vodi Arianna Ciompi. Starleta Lisa Fusco je želela dogajanje popestriti s svojimi gimnastičnimi 'triki'. Nenadoma je skočila v zrak, dala noge narazen in se, obuta v čevlje z visoko peto, spustila v špago, a je očitno precenila svoje sposobnosti. Pri izvedbi giba, ki mu sama pravi, da je njen 'paradni konj', je obležala na tleh v bolečinah. Kolegica ji je priskočila na pomoč in prekinila oddajo, ki je tekla v živo, ter pozvala, naj ji kdo pomaga.

Fusco je podobno špago že izvajala v oddajah v živo, med drugim med priljubljeno oddajo Maurizio Costanzo Show. Videoposnetek je sicer pristal na spletu in lahko si ga ogledate tudi vi. Predvidevamo, da odslej ne bo več tako ponosno uprizarjala špage ...

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497