Moskisvet.com
Kesha v Las Vegasu - 4

Novice

Ojoj, kam si jih bo potegnila?!

J.V.
23. 09. 2013 11.48
57

Na glasbenem festivalu, ki se je pred nekaj dnevi odvijal v Las Vegasu, je Miley Cyrus dobila konkurenco. Pevka Kesha je namreč dokazala, da zna tudi ona šokirati in se po rdeči preprogi sprehodila v provokativni opravi, ki je le malo prepuščala domišljiji. To pa je bil je uvod v njen večer, med njenim nastopom se je nekdanja Disneyjeva zvezdnica ves čas grabila za mednožje, njen odrski kostum pa je le komaj prekrivaj njene najbolj intimne predele.

Očitno se Kesha v teh dneh, ko je vsa pozornost medijev in javnosti uperjena proti Miley Cyrus,  počuti nekoliko zapostavljeno. Na nedavnem glasbenem dogodku iHeart, ki se je odvijal v mestu greha, se je zvezdnica namreč odločila, da se Miley postavi ob bok in ji pokaže, da ni edina, ki zna šokirati s svojimi provokativnimi opravami.

Ves čas se je grabila za mednožje

Kesha se je po rdeči preprogi sprehodila oblečena v nekaj kar je na prvi pogled izgledalo kot spodnje perilo, nekaj ur kasneje pa zavzela oder v visoko izrezanem odrskem kostumu. Ta je komaj prekrival njeno zadnjico in mednožje, za katerega se je Kesha med nastopom ves čas grabila. Na odru sta ji družbo delala dva plesalca oblečena v ženski z lasuljama na glavi.

Oblikuje nakit v obliki penisov

Zdi se, da zvezdnice zadnje čase med seboj tekmujejo katera bo bolj provokativna in razuzdana. Razgaljenosti kar ni videti konca in mnogi so prepričani, da jih je veliko med njimi že prestopilo mejo okusnega. Kesha se sicer trenutno nahaja na svoji ameriški turneji, preden se poda v Avstralijo in Azijo. 26-letnica se je preizkusila tudi v oblikovanju nakita in izdala kolekcijo, ki med drugim vsebuje tudi uhane v obliki prsi in obeske v obliki penisa.

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382