Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Ojoj, in na to je ponosna?

N.J.
15. 02. 2013 12.04
31

Če so nekateri obsedeni s sladkarijami, drugi z redom in čistočo, je 23-letna Karmello obsedena s silikonskimi injekcijami. V zadnjico so ji jih v zadnjih treh letih vbrizgali že 54, mamica štiriletnega dečka pa je odločena: 'Ne bom še odnehala.' Vam je njena zadnjica všeč?

Karmello se z žensko, ki ji v zadnjico vbrizgava tekoči silikon, srečuje na najrazličnejših krajih – doma, v hotelskih sobah, motelih ... "O ženski, ki mi vbrizgava silikon, ne vem ničesar. Srečujeva se na različnih krajih, včasih v hotelskih sobah. Pravi, da mi vbrizgava tekoči silikon, a tudi v to nisem najbolj prepričana ...," pravi. Vse to pa je ne odvrne od tega, da bi s svojim početjem prenehala. Z rezultatom je namreč zadovoljna.

Bolj samozavestna

"Preden sem začela hoditi na injekcije, sem nosila konfekcijsko številko štiri, zdaj pa deset," pravi 23-letnica. "Veliko bolj srečna sem, saj nikoli nisem imela ženske zadnjice. Zdaj imam lepo oblikovano in čvrsto in ravno toliko privzdignjeno, kot si sama želim." Ugaja ji, da z njo pritegne ogromno pozornosti. "Prej nihče ni opazil moje zadnjice, zdaj jo vsi. To je definitivno prispevalo h krepitvi moje samozavesti."

Črni trg je smrtno nevaren!

Injekcije, ki jih ponuja črni trg, so lahko še kako nevarne. Silikon namreč ni preverjen, kar pomeni, da lahko vsebuje razne nevarne substance, kot je na primer cement. Posledice se lahko začnejo kazati tudi kasneje, kar žrtve črnega trga spravlja v še večjo nevarnost. Ena takšnih žrtev je bila tudi April Brown, ki je zaradi zapletov in nelegalnega vbrizgavanja 'silikona' v zadnjico, ki to ni bil, ostala brez vseh štirih okončin in zadnjice. Leta 2012 so poleg tega aretirali Oneal Morris, ki je ne le drugim temveč tudi sebi v zadnjico vbrizgavala mešanico silikona, izjemno močnega lepila in cementa, nekaj njenih pacientov pa je zaradi tega umrlo.

Upa na boljše čase

Karmille zgodbe o nevarnosti nelegalnega vbrizgavanja nikakor ne spametujejo. Ima celo prijateljico Vanity Wonder, ki je bila prav tako kot ona odvisna od vbrizgavanja silikona, vendar je s početjem prenehala, ko je zaradi infekcije skoraj umrla, a je tudi to ne prepriča. "Nihče si ne predstavlja, kako resna je zadeva, dokler se mu nekaj ne zalomi," pravi Vanity. "Vsakič, ko prejmeš injekcijo, vržeš kocko in čakaš, da boš videl, ali si ti naslednji, ki se bo naenkrat začel počutiti slabo in bo umrl."

Karmello je zaradi svoje odvisnosti že obiskala zdravnika, ki ji je seveda odsvetoval vse nadaljnje injekcije. A mu je odvrnila, da upa, da bo prišel čas, ko ne bo več prejemala injekcij. "Upam, da se bom kdaj naučila ljubiti svoje telo in bolj ceniti samo sebe," je povedala in še dodala: "Rada bi se spremenila, da bi bila zdrava in živa, tudi zaradi sina."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497