Moskisvet.com
Evil Eve

Novice

Ojej, katera znana Slovenka si upa to?

K.Š.
07. 12. 2011 11.09
2

Svetlolasa glasbenica si je nadela umetniško ime in začela svoj rockerski pohod. Eva nam predstavlja svoj prvi videospot, v katerem je toliko vročih kadrov, da je čisto primeren za naš portal. Oglejte si četico seksi lepotičk, ki jih vodi 'zlobna' Eva.

V spotu jo 'nadlegujejo' ...
V spotu jo 'nadlegujejo' ... FOTO: YouTube
Vroč in prepovedan poljub za konec.
Vroč in prepovedan poljub za konec. FOTO: YouTube

Evil Eve je na slovensko glasbeno sceno pršla letos jeseni s singlom Nisem dobra vila. V poprock maniri je nakazal nadaljnjo ustvarjalno nit zasedbe in poskrbel za uverturo v decembrsko glasbeno dogajanje.
 
Ne bi, hvala je tako naslednji, prihajajoči radijski single, zanj pa so Evil Eve posneli tudi že videospot v produkciji ekipe Start filma. Pod scenarij in režijo se podpisuje Miha Knific, ki je s svojim izostrenim umetniškim očesom skupaj z direktorjem fotografije Aljošo Korenčanom poskrbel, da so kadri nekaj posebnega. Za več kot 10 stylingov je poskrbela Evina dolgoletna prijateljica in kreatorka njenih odrskih oblačil Katja. Statistov je bilo več kot 50. Zanimivo pa je, da so vsi statisti na tak ali drugačen način povezani z Evo in člani benda. Tako so večinoma nastopili prijatelji in znanci. Izjemo podporo so Evil Eve izkazali motoristi, ki jih je Eva poleti spoznala na enem od motozborov in so se prav za to priložnost skupaj z dvema velikanskima pitonoma pripeljali iz Maribora.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497