Moskisvet.com
Kim Kardashian

Novice

Kim, ti ugaja?

N.J.
17. 08. 2012 13.40
2

Kim trenutno uživa na dopustu na Havajih s svojim novim partnerjem Kanyejem Westom. Vendar pa tudi na dopustu ne pozabi kar tako na svoje oboževalce. Tokrat je vse razveselila s seksi fotografijo, posneto ponoči na peščeni obali.

Kim Kardashian
Kim Kardashian FOTO: Twitter
31-letna zvezdnica resničnostnih šovov rada razkazuje svoje obline in jih deli s celim svetom. Tokrat je pozirala v seksi črnih kopalkah, z rokami zaritimi v mivko in mokrimi lasmi, fotografijo pa je, kot ponavadi, objavila na družbenem omrežju Twitter.

Kim Kardashian in Kanye West sicer uživata na Havajih, paparaci pa so ju med drugim ujeli, ko sta lovila sončne žarke, se sprehajala in uživala zmrznjen jogurt.

Kimino življenje se neprestano odvija pred kamerami. Spremljali smo lahko celo vsa njena razmerja in kratke zakone. Zdi pa se, da je zdaj končno našla moškega svojega življenja. V nedavnem intervjuju je razkrila, da se z Westom želi postarati. "Ko se bo to življenje zaključilo, si želim biti le še sama z njim. Pri 80 letih želim ob sebi imeti nekoga, s komer se bom lahko pogovarjala o skupnih rečeh," je povedala za New York magazine.

Kim Kardashian
Kim Kardashian FOTO: Twitter

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400