Moskisvet.com
Odrezan prst

Novice

Odrezal si je prst, zdaj z njim odklepa telefon

A.P.
15. 03. 2020 07.30
1

Odklepanje telefona s prstnim odtisom je postala stalna praksa in moškega, ki se je s krožno žago odrezal prst, to ni ustavilo, da tega ne bi počel še naprej, čeravno z odrezanim palcem.

Jurij Vinogradov si je pred meseci v nesreči s krožno žago odrezal palec in ga od tedaj skrbno hrani v zamrzovalniku. Po nesreči je Belorus upal, da mu ga bodo lahko prišili nazaj, saj izguba palca pomeni velik hendikep za človeka, saj ne more več pisati, držati predmetov in izvajati številnih aktivnosti. A Jurij je dokazal, da vse le ni tako zelo hudo. Ker so mu zaradi sladkorne bolezni zdravniki odsvetovali operacijo, mu ni ostalo drugega, kot da ga spravi v zamrzovalnik. A tam ni od boga pozabljen, saj je Jurij osmislil njegov obstoj.

Oče in sin sta uspešno izvedla eksperiment, čeravno študije potrjujejo, da je to nemogoče.
Oče in sin sta uspešno izvedla eksperiment, čeravno študije potrjujejo, da je to nemogoče. FOTO: Profimedia
Izdelan v Afriki: prvi afriški pametni telefon prihaja iz Ruande
Preberi še
Izdelan v Afriki: prvi afriški pametni telefon prihaja iz Ruande

Nedavno je namreč ugotovil, da mu je prst lahko še vedno v korist. Z odrezanim prstom zdaj odklepa pametni telefon. Eksperiment je izvedel ob pomoči svojega 31-letnega sina Pavla in posnetek delil s svetom. Pred uspehom je dal prst za 10 minut v toplo vodo, da se je odtajal. Ko ga je namreč skušal odkleniti z zamrznjenim prstom, operacija ni uspela. S suhim in na sobno temperaturo ogretim palcem pa mu je to uspelo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Toži Apple, ker trdi, da ga je spreobrnil v geja
Preberi še
Toži Apple, ker trdi, da ga je spreobrnil v geja

Čeprav video 53-letnega Belorusa dokazuje, da lahko z odrezanim udom odklenemo telefon, so številne študije dokazale, da to ni mogoče, saj bralniki prstnih odtisov zahtevajo električni tok, vemo pa, da vsak prstni odtis prevaja električni tok, da z njim sklenemo električni krog, ki za posledico odklene telefon.

Palec gor za Belorusa.
Palec gor za Belorusa. FOTO: Profimedia
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382