Moskisvet.com
Lindsay Vonn

Novice

Odpovedala je!

N.J.
23. 10. 2013 14.56
6

"Moj trening v Soeldnu je potekal odlično in dobro sem napredovala, a čutim, da potrebujem še nekaj treninga, preden se vrnem na tekmovanje ... To pomeni, da tekma v Soeldnu letos zame ne pride v poštev," je na svojem Facebook profilu zapisala največja konkuretka naše smučarske šampionke.

Kot kaže, Američanka Lindsey Vonn tako letos ne bo začela smučarske sezone z ostalimi smučarkami. Prva veleslalomska preizkušnja bi jo namreč čakala že to soboto. "Potrpežljivost ni moja vrlina, zato je dejstvo, da ne bom tekmovala, zame težko sprejeti. Vendar pa to pomeni, da se bom naslednjega tekmovanja le še bolj veselila. Odšla bom domov v Vail in nadaljevala s pripravami na Beaver Creek in moj ultimativni cilj februarja! Hvala vsem za podporo. Poljubček, Lindsey," je še dopisala. Njen povratek tako lahko pričakujemo na smukaški preizkušnji 29. novembra v Beaver Creeku.

Lindsey Vonn-6
Lindsey Vonn-6 FOTO:


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497