Moskisvet.com
Pearl Derriere

Novice

Odločena, da pripravi največjo orgijo na svetu

M. A.
23. 11. 2018 12.33
0

Živahna 29-letna Američanka, ki zase pravi, da obožuje alternativni stil življenja in seks, se preživlja z organizacijo dogodkov in zabav. Prav posebno pa načrtuje zdaj, saj bi rada podrla rekord petstotih udeležencev na seksualni orgiji, ki se je zgodila na Japonskem, omenjeno številko pa bi rada kar podvojila.

29-letna Pearl Derriere obožuje seks, ne ve pa, s koliko ljudmi je že spala, saj jih je nehala šteti, ko je dosegla številko 100, kar se je zgodilo že pred osmimi leti, ko ji je bilo 21 let. Američanka, ki se zavzema za pozitivno konotacijo spolnosti, je pred dvema letoma odprla podjetje, ki se ukvarja z organizacijo dogodkov in zabav, navdih za poslovno priložnost pa je našla prav v obiskovanju številnih zasebnih seks zabav.

Pearl je pred kratkim spregovorila za ameriške medije in dejala, da ni odvisna od seksa in da so orgije povsem nekaj normalnega, kar si želi izkusiti marsikdo: ’Nekateri domnevajo, da so orgije neka novodobna pogruntavščina, a to sploh ni res. Od nekdaj se dogajajo, le da so bile radovednim očem skrite.’

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Če je še pred nekaj leti delala v zavarovalnici, pa Pearl zdaj načrtuje največjo seksualno orgijo na svetu. Datum in lokacija sta zaenkrat še stroga skrivnost, pa tudi sicer Pearl obljublja, da bodo do tega podatka prišli le redni obiskovalci orgij. Tudi sama je trenutno v resni zvezi z dvema osebama: s 35-letnim Danom živita skupaj v Denverju, ob tem pa ima v Dallasu še punco Tomi, ki jo Pearl redno obiskuje. Za Pearl, ki je nedolžnost izgubila pri šestnajstih letih, prvi skupinski seks pa je doživela leto dni pozneje, je to povsem običajno: ’Nikoli si nisem mogla predstavljati, da bi samo ena oseba zadovoljila vse moje telesne in psihične potrebe, zato mi tak način življenja ustreza. Včasih na zabavah seksam s svojim fantom, spet drugič mogoče z njegovim prijateljem, a to ga ne moti. Tak odnos imava in to nama ustreza.’

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pearl je svet orgij spoznala pred šestimi leti, ko je začela delati kot plesalka burleske. Nekdo jo je najel za zasebno seks zabavo, na kateri je plesala: ’Ko sem vstopila, sem bila najprej šokirana, saj sem takoj zagledala dva, ki sta se na očeh vseh predajala telesnim užitkom. Potem pa sem videla, da je to zabava kot vsaka druga. Ljudje so se pogovarjali, plesali in smejali. Že tisti večer sem spoznala ogromno ljudi in od takrat naprej sem del te scene,’ se svojih začetkov spominja Pearl, ki jih ne skriva niti pred svojo mamo. Ker sta si zelo blizu, ji je brez zadržkov priznala, s čim se ukvarjal, kar mame ne moti, medtem ko oče misli, da je zgolj organizatorka zabav. Pearl še vseeno veliko pozornosti posveča zdravju, zato vedno zahteva uporabo kondoma, prav tako pa se vsakih šest mesecev testira za spolno prenosljive bolezni, a so rezultati vedno negativni. Poleg tega na orgijah ne dovoljujejo uporabo telefonov, saj ne želijo, da bi kdo dogajanje posnel, posnetek pa bi se lahko pojavil na spletu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497