Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Naravno ali ogabno?

N.J.
05. 10. 2012 10.09
2

Irska novinarka se je odločila, da se kar 18 mesecev ne bo depilirala, po zaključku svojega ne ravno seksi eksperimenta pa je nastopila v televizijski oddaji in širši javnosti pokazala svoj – bodimo odkriti – neprivlačen dosežek.

Irska novinarka in pisateljica Emer O’Toole se je odločila pritegniti pozornost javnosti na poseben način. V znak protesta proti družbenim prepričanjem, da mora biti ženska vedno ’popolna’, torej urejena, si kar 18 mesecev ni depilirala nog in pazduh.

"Sprva sem mislila, da bom svoj eksperiment opravljala zgolj eno leto. Ko se je leto obrnilo pa sem se odločila vztrajati še pol leta," je 28-letnica povedala med irsko televizijsko oddajo This Morning, v kateri je tudi širši javnosti ponosno pokazala svoje poraščene pazduhe.

Televizijski kanal je takoj zatem sprožil anketo, v kateri so gledalce spraševali za mnenje, raziskava pa je pokazala, da je samo 20 odstotkov gledalcev odobravalo pogumno dejanje mlade Irke.

Čeprav ni bila deležna tolikšnega odobravanja, pa je O’Toole s svojim eksperimentom zadovoljna. Na ta način je namreč pritegnila toliko pozornosti, da je močno naraslo povpraševanje medijev po sodelovanju z njo, predvsem so se za njo začele zanimati ženske revije z alternativnimi vsebinami. Odličen poslovni trik, ni kaj!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382