Moskisvet.com
Jennifer Aniston v Prijateljih

Novice

Anistonova končala kot striptizeta?!

J.V.
07. 11. 2013 08.07
8

O njeni provokativni vlogi striptizete v komediji 'We're the Millers' se je pisalo že pred nekaj meseci, ko so na splet pricurljale prve fotografije s snemanja seksi prizorov, v katerih Jennifer Aniston pokaže svoje telo. Sedaj, ko je od premiere filma minilo že nekaj tednov, pa so tuji mediji objavili še nekaj vročih utrinkov prizorov, ki so jih iz filma izrezali. Tako je Jennifer znova dokazala zakaj jo imamo moški tako radi.

Da se je hollywoodska ljubljenka Jennifer Aniston v vlogi striptizete odlično odrezala lahko potrdi vsak, ki si je ogledal komedijo 'We're the Millers', v kateri poleg slavne 'Prijateljice' igrata tudi Jason Sudekis in Emma Roberts. Da bi izpilila svoje plesne gibe erotične plesalke, je 44-letna zvezdnica pred začetkom snemanja vsak dan vadila ples ob drogu, med snemanjem pa je vedno nosila dva modrčka, da bi vse ostalo na svojem mestu. Ameriški mediji so sedaj objavili serijo seksi utrinkov, ki so nastali na snemalnem prizorišču in v katerih se Jennifer pokaže v popolnoma drugačni luči.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497