Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Še nedolgo nazaj je bila otrok! Bi jo prepoznali?

U.S.
07. 05. 2013 09.43
2

Miley Cyrus je bila pred dnevi izbrana za najbolj vroče dekle leta. Ameriška zvezdnica se je laskavega naziva, da je prehitela kar 100 drugih deklet in zasedla sam vrh lestvice, zelo razveselila, celo tako zelo, da je 'skrivnost', da je prav ona letošnja številka ena, delila s svojimi oboževalci prek spleta, še preden jo je revija tudi uradno razglasila.

Miley Cyrus, nekoč Disneyjeva zvezdnica, danes pa predvsem uporniška glasbenica, je bila pri reviji Maxim letos izbrana za najlepšo. Toda še pred samo uradno razglasitvijo, da je vrh letošnje lestvice zasedla prav ona, je veselo novičko s svojimi oboževalci delila kar sama. "Moja prva Instagram objava je posvečena mojim oboževalcem, ki ste me izbrali za številko 1 na lestvici Maxim Hot 100," je zapisala.

Prvo mesto je tako prevzela dolgonogi manekenki Bar Refaeli, ki je na seznamu najbolj vročih 100 lani zasedla sam vrh.

Dokaz, kako zelo se je spremenila

Sicer pa se ameriška zvezdnica, ki je zablestela kot Disneyjeva junakinja, že dlje časa trudi, da bi svetu dokazala, da je več kot le otroška igralka. V zadnjem času je v svojem življenju naredila nekaj korenitih sprememb. Po zaroki, ki je zadnje čase pod vprašajem, saj naj bi jo njen zaročenec Liam Hemsworth varal, je popolnoma spremenila svoj videz in se namesto filmski industriji posvetila glasbeni, v prihodnjih tednih jo že čaka izid albuma. Kako zelo se je spremenila, pa je dokazala tudi na nekaj zadnjih snemanjih za različne revije. Največ prahu je nedvomno dvignila z naslovnico V Magazina. Drzne fotografije so po njenem mnenju le odraz tega, kar je postala. "Zvezda je nekdo, ki se mu ni treba sleči, zato da bi bil uspešen. Seks resda prodaja, a je bolj pametno poiskati drugačen način, da opozoriš nase," je dejala pred časom.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497