Moskisvet.com
Sporna objava, ki je šokirala tudi Andrejeve prijatelje

Novice

Oče zvezal hčer in fotografijo objavil na Facebooku

K.Š.
20. 12. 2011 15.42
16

Nekateri pa očitno res ne poznajo meja in so očitno preveč otročji ter absolutno neodgovorni, da bi lahko bili starši. V obdobju socialnih omrežij se namreč na spletu lahko pojavi marsikaj ...

Oče
Oče FOTO: Facebook
21-letni Andrè Curry je trenutno v preiskovalnem postopku. Razlog? Facebook in nespametne objave. Kar pa je pri vsej tej zgodbi še najbolj zaskrbljujoče, pa je dejstvo, da je Andrè svojo hčer zavezal in to kar s samolepilnim trakom, ki ji ga je dal tudi čez usta ... Ko je bila deklica v tem položaju, pa je še pritisnil na sprožilec fotoaparata. Fotografijo je objavil na Facebooku, poleg pa še napisal: "To se zgodi moji hčerki, ko me udari!"
Ne vemo, kaj se je dejansko dogajalo med štirimi stenami, in lahko sodimo le glede na objavljeno fotografijo. Očitno pa ta oče ni ravno najboljši očka. Policija je do te fotografije prišla, ker so nekateri uporabniki Facebooka zadevo prijavili in tako sprožili preiskovalni postopek.

Kakor koli že, nedolžna igra se lahko spremeni v tragedijo in z otroki se ne smemo igrati na tak grob in nevaren način ... Obenem pa velja omeniti tudi, da objava fotografij otrok na spletu ni ravno najbolj pametna poteza. Sicer se lahko starši odločijo sami, kako bodo ravnali, dejstvo pa je, da otroci potrebujejo varnost. Zatorej, če že morate objaviti fotografijo vaše hčerke ali sina, poskrbite vsaj, da so vaše nastavitve zasebnosti primerno nastavljene.

Zapomnite si: kar je na Facebooku, je na spletu in torej dostopno vsem!

Sporna objava, ki je šokirala tudi Andrejeve prijatelje
Sporna objava, ki je šokirala tudi Andrejeve prijatelje FOTO: Facebook

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400