Moskisvet.com
"Ava je v šovu takšna, kot jo poznam," je zatrdil njen oče.

Novice

Oče prekipeval od ponosa, ko je gledal, kako hčerka seksa

U.S.
29. 03. 2013 14.35
26

Ivica Karabatić ne more skriti svojega ponosa. Srbskim medijem je oče starlete Ave Karabatić, ki trenutno sodeluje v resničnostnem šovu Big Brother slavnih, kjer je že prvo noč bivanja v hiši slavnih seksala s kaskaderjem Urošem Ćertićem, priznal, da nima nič proti hčerkinem početju. ''V kolikor je Ava imela spolni odnos, pomeni, da se je v Uroša zaljubila, zaradi česar si zasluži Nobelovo nagrado,'' je povedal ponosni očka.

V manj kot 24 urah bivanja v hiši so gledalci že videli, kako je Ava zadovoljila Uroša.
V manj kot 24 urah bivanja v hiši so gledalci že videli, kako je Ava zadovoljila Uroša. FOTO: You Tube
V srbskem Big Brotherju slavnih je dogajanje precej pestro. Kot je znano, se je v manj kot 24 urah, odkar so se tekmovalci vselili v hišo slavnih, zgodil prvi seks. V glavnih vlogah sta nastopala starleta Ava Karabatić in kaskader Uroš Ćertić. "Zadovoljen sem z Avinim obnašanjem. Vse, kar počne, je spontano. Ona ničesar ne počne zaradi denarja ali na silo," je za srbski Alo povedal njen oče. S tem je tudi odgovoril na namigovanja, da je bila Ava že pred vstopom v šov plačana, da poskrbi za popestritev in večjo gledanost šova, kar so pozneje zanikali tudi producenti omenjene oddaje.

"Ava je v šovu takšna, kot jo poznam," je zatrdil njen oče.
"Ava je v šovu takšna, kot jo poznam," je zatrdil njen oče. FOTO: Facebook
Poroki ne bo nasprotoval

"Njeno obnašanje je povsem naravno. Videl sem, da se je Ava zbližala z Urošem. On je definitivno tip moškega, ki njej ugaja. Če je spala z njim, potem je to naredila iz ljubezni. To je eksplozija, bomba! Samska je že leto in pol in če je spala z njim, potem sem prepričan, da se je zaljubila," je v bran svoje hčerke povedal njen oče Ivica, ki obenem ne bi imel nič proti, če bi se Ava pozneje tudi poročila z Urošem. "Če sta imela spolni odnos, ji ne zamerim. Meni je pomembna samo njena sreča. Ne moti me, da je on Srb, nisem nacionalist. Če je Ava srečna z njim, me ne moti, tudi če se poročita," se je razgovoril oče hrvaške starlete.

Ava v šovu igra Severino

"Saj ste videli, da je bila Avi v hiši dodeljena vloga Severine. Če je res imela spolni odnose pred kamerami, to ni nič strašnega, tudi Severina je to počela," je še za konec povedal Ivica, ki je prepričan, da sama prisotnost kamer njegove hčerke v hiši prav nič ne moti.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Ava in Uroš sta po le nekaj dneh bivanja v hiši nerazdružljiva.
Ava in Uroš sta po le nekaj dneh bivanja v hiši nerazdružljiva. FOTO: You Tube

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400