Moskisvet.com
''Oče obožuje moj striptiz'' - 1

Novice

''Oče obožuje moj striptiz''

M.J.
02. 04. 2012 14.35
1

Znana angleška starleta Beatrix von Bourbon je bila več kot vesela, da je lahko svoj nastop opravila kar pred televizijskimi kamerami in to v najbolj gledanem času. Še bolj pa je bila vesela dejstva, da njena starša, predvsem pa oče, uživata v njenih nastopih.

Lepotička z 'burlesknim' imidžem se je v živo pred kamerami slekla do spodnjic, njeni bradavički pa sta pokrivala zgolj majhna krogca. 27-letna diplomantka kulturologije je na angleški televiziji v resničnostnem šovu Britan's got talent pred žiranti odplesala zapeljivo striptiz točko in požela tako val navdušenja kot tudi ogorčenja.

''Oče obožuje moj striptiz'' - 4
''Oče obožuje moj striptiz'' - 4 FOTO: YouTube

Tetovirana Beatrix iz mesta Dorchester v Dorsetu je po nastopu dejala: ''Vsa moja družina podpira moja dejanja, mama pa mi vedno pošilja pesmi, ki bi jih lahko uporabila pri svojem nastopu. Podpira me tudi oče, ki obožuje moje nastope.''
Član žirije Simon Cowell jo je primerjal z ameriško starleto Dito von Tesse in dejal: '' Ona bi lahko bila njena angleška različica.'' Po nastopu pa jo je vprašal, ali ima pripravljeno še kakšno pesem, da bi jo lahko spet videl plesati.

 Oglejte si še Srbkinjo, ki je popolnoma obnorela Italijane!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400